Betsafe Norge – En av de beste boomakerne i bransjen

Det er en grunn til at Betsafe er en så populær og fristende bookmaker som den er for mange. Uansett om det gjelder Betsafe sports betting eller Betsafe bonus har de sikret at de har det meste for deg på plass. Det er en side som rett og slett gjør veldig mye riktig, noe du selv vil få oversikt over her når du leser vår Betsafe anmeldelse. Les hele vår Betsafe review for å få all info du behøver før du går videre til Betsafe registrering.

Betsafe

Vurdering: 9/10

 • Live Betting: 9/10
 • Tippemarkeder: 10/10
 • Innskudd og betalinger: 9/10
 • Bonus: 10/10
 • Sikkerhet: 9/10
Til250Kr
*18+; Betingelser og vilkår gjelder!

Detaljer

 • Gratisspill på 250 kroner når du setter inn minst 200 kroner.
 • Det kan spilles med en maks totalodds på 5.0.

Betalingsmetoder

Neosurf, Visa, Mastercard og Bankoverføring

Sporter å spille på:

Fotball, Tennis, Basketball, Ishockey, Dart, Håndball, MMA, Formel 1, Golf

Betsafe registrering – Gjort på få minutter

Registrering på Betsafe tar bare noen få enkle trinn

Når du endelig har bestemt deg for å registrere deg hos Betsafe Norge så vil du oppdage at det er en svært enkel og grei prosess å gjøre det. De krever heller ikke veldig mye informasjon, utenom det vanlige som du kanskje er vant med om du registrerer deg. Du trenger ikke å oppgi kortdetaljer eller lignende, men informasjon som fødselsdato og hvor du bor er naturlig nok viktige detaljer.

Det som er fint, er at hele registreringsprosessen er samlet på en og samme side. Så der kan du for eksempel både fylle inn all relevant informasjon, samt sette en eventuell innskuddsgrense om du ønsker det. Det er en prosess som blir fort ferdig, men husk å oppgi riktige opplysninger da det kan hende at du må for eksempel verifisere kontoen din før du gjør uttak. Og har du oppgitt feilaktig telefonnummer så kan det bli komplisert.

Når det kommer til en Betsafe register så er det ikke mange sider som har gjort det like lett.

Betsafe betalingsmetoder – Nok å ta av

Det er ikke et ukjent fenomen at i Norge så er det vanskelig med betting. Det har regjeringen passet på å gjøre for oss. Så når det kommer til både uttak og innskudd er det ikke mye. Men man har i det minste Visa, Mastercard og Neosurf for innskudd. Alle metodene overfører pengene umiddelbart til spillekontoen din, uten at det er noe servicegebyr inkludert.

Når det kommer til uttak så er det litt færre alternativ, da du kan kun bruke Bankoverføring. Men det er jo ikke så ille, for du kan bare overføre pengene til bankkontoen din. De tar ikke betalt et gebyr for uttak, og for Betsafe uttak tid så kan du regne med opp til 24 timer for å behandle uttaket. Deretter kan det ta opp til 8 virkedager før pengene blir utbetalt. Det er ikke så raskt, men det er heller ikke så ille, med tanke på at det også kan ta 3 dager.

Betsafe bonus – En myk start

Det er ikke en haug av bonuser hos Betsafe, og utenom selve velkomstbonusen så er det ingen bonuser der akkurat nå som gir deg ekstra midler eller lignende. Du får dog en bonus på 250 kroner, om du setter inn minst 200 kroner, så det er i det minste noe. Man ser at det er en tendens til det ved flere og flere operatører, for hos Betsafe Norway kan man i stedet være med på trekninger. En er for eksempel en hvor du kan vinne 50 000 kroner, om du spiller på EM eller Copa America. Men den er tidsbegrenset. Utenom det er det ikke mye mer, men i stedet flere funksjoner, som oddsboost, Betsafe cash out og lignende.

Best sign up offer
9/10
Betsafe
 • Høydepunkter for Betsafe: Svært pålitelig bookmaker som du kan spille på uten å bekymre deg.
 • Frist på omsetningskravet: 30 dager
 • Bonus: 250Kr
Gyldighet
7 dager
Bonus 250Kr Få Bonus
*18+; Feltételek érvényesek!

Marked og odds – Veldig mye å spille på

Betsafe tilbyr et bredt utvalg av spillmarkeder

Som forventet er dette et område som Betsafe skinner på. Det er klart, mye av fokuset til siden ligger rundt fotball, og de andre store sportene. Men til gjengjeld har de gjort det på en veldig god måte. Spesielt for fotball hvor du for store kamper har bokstavelig talt over 300 marked å velge mellom. Det gjør det utrolig lett og smidig å finne frem til det du vil spille på samtidig som det blir veldig underholdende også.

Det er naturligvis ikke begrenset til bare fotball, liker du for eksempel basketball er det mye av det samme. Du kan spille på hvilket lag vinner individuelle omganger, eller hvor mange poeng det kommer totalt i kampen. Dette er bare eksempler, og du kan regne med å finne mange marked på de øvrige sportene. Det er klart, jo mer populær sport det er snakk om, desto flere marked vil du finne.

Til slutt, når det gjelder selve prosessen for betting, så er det veldig smidig å plassere innsats hos Betsafe. Du trenger bare å finne frem til det utfallet eller markedet du er ute etter. Deretter vil spillekupongen dukke opp og du kan velge om du vil spille system, singel eller kombo. Spiller du sistnevnte bør du være på utkikk etter komboboost, som er noe Betsafe tilbyr. Du kan velge mellom amerikansk, britisk og desimal for spillingen din når det gjelder oddsen.

For cashout trenger du bare å se når det er tilgjengelig å bruke, det er en svært populær funksjon hos Betsafe.

Betsafe sports betting – Mye å ha det gøy med

Dette er noe av det beste med Betsafe, at de har gjort en så god jobb med å samle så mange sporter på et sted. Uansett om det er fotball, motorsport, politikk, utenomsportslige events eller Betsafe MMA, så finnes det noe for alle der. Spesielt det som er veldig populært i Norge finner du, og da mener vi også de mest populære ligaene og cupene som interesserer folk. Det er ikke mange som kan konkurrere med dette, både når det gjelder bredden i så mange sporter, men også når det kommer til dybden i dem.

Andre sporter som er litt mer moderne og for ungdommen er blant annet e-sport og virtuell sport. Det er noe som er mye fokus på, og det er mye å sette fingrene i om det er slike ting du liker å spille på.

Betsafe live betting er en veldig god funksjon

Som du kanskje antar så er live betting noe som er en egen seksjon hos Betsafe. Det er mange forskjellige sporter tilgjengelige for å spille live, ikke bare fotball. De har tilgjengelig veldig mange marked for deg til å spille live på, og cashout er en stor del av spillingen. Husk at oddsen på live betting forandrer seg hele tiden, så om du virkelig vil vinne på det så må du følge med hele tiden for å ha en så god sjanse som mulig.

Den samme positiviteten kan man snakke om også når det kommer til Betsafe live streaming. Det er klart, visse rettigheter er vanskelig å få tak i, men om du vil se fotball, basketball, tennis eller mange andre sporter mens du better på dem, så er Betsafe stedet for deg. Vær på utkikk etter et gult ikon ved siden av kampene som er på live bettingen, da det indikerer at live streaming er tilgjengelig.

En svært enkel side å bruke

Simplisitet er et nøkkelord for alle selskap som vil drive med betting, og det er definitivt noe Betsafe har fått til. Uansett om det er snakk om det å finne frem til informasjon på siden, eller om du vil plassere spill, så er det noe enkelt og ukomplisert ved hvordan siden er satt opp. Den er på mange måter genial i måten den er satt opp, noe som sannsynligvis har hatt stor effekt på suksessen som operatøren har hatt med siden. All informasjon vi har kommet med her er veldig lett å finne frem til selv om man skulle ønske det, og du kan finne frem til det uten å måtte registrere deg en gang.

Om du skulle ønske å spille på telefonen din så må du nødvendigvis gjøre det via nettleseren på telefonen. Betsafe app Norge direkte fra butikk er jo utilgjengelig, men det betyr ikke at en opplevelse på Betsafe mobil er dårlig av den grunn. Det at de har optimalisert bruken for nettleseren gjør at det fungerer godt uansett. Og vil du ha tilgang til appen så kan du laste ned direkte fra Betsafe, hvor de har videre instruksjoner på det.

Betsafe 9/10
 • Direkte spill
 • Mobilapp
 • Betalings
 • Direktestrømming
 • Lisensiert
18+mga
Betalingsmetoder
NeosurfvisaMastercard og Bankoverføring
Unibet 10/10
 • Direkte spill
 • Mobilapp
 • Betalings
 • Direktestrømming
 • Lisensiert
18+mga
Betalingsmetoder
visamastercardskrill
BesøkAnmeldelse

Godt fokus på sikkerhet med en bra lisens

Betsafe har lisens fra Malta, noe som er bortimot det beste man kan få i bransjen. Det gjør at aspekter som regulering, krav på operatør og alle slike ting er satt på plass, slik at du kan spille i trygghet om at det er noen som passer på. Det er blant en av årsakene til at du kan se så mange organisasjoner som jobber mot spilleavhengighet på siden, da det er et krav om du vil ha lisens fra Malta. Du finner lenker til Hjelpelinjen, Anonyme Gamblere og de jobber også med eCOGRA for å sikre at spillere på casino blir behandlet rettferdig.

Når det kommer til sikkerhet, er de ikke så mye dårligere der. Betsafe bruker det som gradvis har blitt industristandarden, med 128-bit SSL-krypteringsteknologi som brukes av alle lisensierte bookmakere som kommer fra VeriSign. Det gjør at dine private opplysninger, samt økonomisk informasjon og transaksjoner, blir passet på, og at du kan spille i trygghet angående det. Alt det gir et inntrykk av en veldig solid bookmaker som virkelig vet hva den driver med.
Høy kvalitet på kundetjeneste

Det ser man også når man behøver hjelp for noe. Om du ikke finner svar ved å lete på deres FAQ, så kan du kontakte dem både via telefon, e-post og live chat. Hjelpen får du på norsk, og den er døgnåpen når det gjelder live chat. Det er noe vi liker veldig godt, og viser at de tar sine spillere på alvor.

Betsafe Bedriftsinformasjon

 • +47 800 024 562
 • support-no@betsafe.com
 • Ja. Døgnåpent og på norsk
Responstid: Nem elérhető

Lisensiert:

 • MGA/B2C/531/2018
18+ mga

Etablert: 2006

Navn: BML Group Ltd

Adresse: Betsson Experience Centre, Ta Xbiex Seafront, Ta Xbiex, XBX 1027, Malta

Og ikke bare det, men det er også veldig høy kvalitet på hjelpen man får, da folkene i kundeservicen er kunnskapsrike og har mye erfaring. De har rett og slett gjort en veldig god jobb, uansett om du vil finneinformasjon direkte på nettsiden eller via kundetjenesten.

Konklusjon

Betsafe Bekreftet

Det er tydelig at de vet hva spillere vil ha, og de har stort sett gjort alt riktig. Hadde velkomstbonusen vært enda større, så ville den gitt oss et nært perfekt inntrykk!

Dette er i det store og det hele en komplett bookmaker. Den tilbyr alt du trenger, innenfor det den har mulighet til, når det kommer til app og betalingsmetoder. Men alt annet er på plass, både bonus, sports betting, live betting og streaming.

Bonus 250Kr Besøk Betsafe

FAQ

Anbefalte anmeldelser for bookmakere

1/10
NordicBet
Til1000Kr
1/10
ComeOn
Til5000Kr
1/10
LeoVegas
Til3000Kr