Betsson anmeldelse – Mange gode grunner til å spille hos bookmakeren

Betsson er en av de beste bookmakerne på nettet i dag, og har vært det veldig lenge. En flott blanding av gode bonuser, stort utvalg og en god kundetjeneste gjør dette til den ideelle bookmakeren for deg å spille på. Vil du vite mer om Betsson Norge anbefaler vi at du leser vår Betsson anmeldelse her, så får du all den informasjonen du behøver! Det er ikke en dum ide før du begynner med registreringen, som du gjør på denne måten!

Betsson

Vurdering: 9/10

 • Live Betting: 9/10
 • Tippemarkeder: 10/10
 • Innskudd og betalinger: 9/10
 • Bonus: 10/10
 • Sikkerhet: 9/10
Til1000Kr
*18+; Betingelser og vilkår gjelder!

Detaljer

 • Utmerket markedstilbud
 • Brukervennlig mobil plattform

Betalingsmetoder

Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard, Bitcoin

Sporter å spille på:

Tennis, Golf, Fotball, Dart, Motorsport, eSport

Betsson registrering – Gjort på få steg

Betsson har en enkel registrering

Det er visse bookmakere som har en ganske tilgjort og langdryg prosess med å registrere seg, men det er ikke tilfellet når det er snakk om Betsson. Du trenger bare å trykke på den grønne knappen det står «Åpne konto» på, og følge de svært få instruksjonene der. Her får du også en rask introduksjon til eventuell velkomstbonus som du kan benytte deg av.

Når du skal registrere deg så er det den vanlige informasjonen du må skrive inn. Det betyr e-postadresse, passord, navn, hvor du bor og telefonnummer. Det er ingenting der som du ikke har sett hos andre operatører, og du kan også velge valutaen du vil bruke. Har du en eventuell bonuskode for Betsson kan du skrive den inn her, men du er ikke tvunget til det umiddelbart.

Du er ei heller tvunget til å verifisere kontoen din, og hele Betsson registrering er på en side. Verifisering er dog noe som må gjøres en eller annen gang. Det går raskt og de har gjort det så simpelt som mulig, noe vi liker, og det er vel en trend som er gjennomgående hos operatøren!

Flere gode Betsson betalingsmetoder

Når du skal gjøre et innskudd hos Betsson så er det fire valg for deg. Det er Visa, Mastercard, ecoPayz og Neosurf. Sistnevnte metode er den som er foretrukket fra Betsson, men du er jo naturligvis fri til å velge den du vil. Alle transaksjoner skjer umiddelbart, og det koster ingenting å gjøre innskudd. Minste innskudd er 100 kroner mens de ikke opplyser om hva det meste du kan sette inn er.

Når det gjelder uttak så har du dessverre bare ecoPayz og bankoverføring å velge mellom. Det minste du kan ta ut per uttak er 200 kroner, og det koster ingenting å gjøre uttak. Når det kommer til Betsson uttak tid så får du pengene utbetalt innen 24 timer om du bruker ecoPayz, mens det tar betraktelig lenger tid om du bruker bankoverføring. Det er en ukomplisert prosess å ta ut penger hos Betsson.

Vi skulle gjerne sett at det var flere metoder tilgjengelig, men det er det ikke så mye å gjøre med, rett og slett.

Ute etter en Betsson bonus?

Det er du nok ikke alene om, og det finnes veldig mange forskjellige å velge mellom. Det er klart, om det er Betsson sports betting du er ute etter å spille så finnes det en god velkomstbonus som gir deg opp til 1000 kroner ekstra å spille for. Enkelt og greit kan vi vel si at om du er ute etter gode grunner til å spille hos Betsson så er Betsson bonus nok en god grunn!

Det er også mange andre kampanjer og promoer du kan ta del av, så det er mye å like med det som blir tilbudt.

Best sign up offer
9/10
Betsson
 • En rekke markeder
 • Minimum innskudd på 100 Kr.
 • Stor bonus
Gyldighet
30 dager
Bonus 1000Kr Få Bonus
*18+; Feltételek érvényesek!

Mange måter å spille på hos bookmakeren

Betsson har et bredt utvalg av spillmarkeder

Det å gi deg et overblikk på alle de forskjellige markedene som finnes hos Betsson ville nok tatt for lang tid, men vi kan si at det finnes marked for nesten alle sporter som finnes på siden. Det inkluderer naturligvis for populære sporter som fotball og basketball osv, men også når det gjelder sporter som darts som man kanskje ikke skulle regne med. For en dartkamp finnes det over hele 30 marked, og når det gjelder fotball og populære sporter som det så finnes det langt fler. Det er over hundre marked på store kamper i de Betsson fotball seksjon, som inkluderer intervaller, statistikker, hvem som gjør det første målet og lignende.

Det er også noe som blir hjulpet av at det finnes flere ulike funksjoner, blant annet oddsbyggere, akkumulatorer og lignende. Det er først når man legger en innsats at man får et større bilde av hva som er tilgjengelig, da du plutselig får sett at du kan bruke singel, kombinasjon og system for spillet ditt. Du kan også bruke forskjellige oddsformat, som desimaltegn, brøk og amerikansk.

Det å spille hos Betsson er en enkel opplevelse hvor alt som er tilgjengelig for deg å spille på er presentert og alt er tydeliggjort. Det er når du først trykker på et utfall og vil legge en innsats at spillekupongen vil dukke opp. Vi har jo berømmet operatøren allerede veldig mye og Betsson Norge er veldig enkelt å spille på.

Betsson cashout er nok en funksjon som er tilgjengelig, og det er tydelig på alle kampene hvor det er tilgjengelig. I motsetning til andre bookmakere er denne typen av informasjon lett å finne frem til, og for deg er det bare å se etter kamper hvor det står Cashout på.

Ute etter Betsson sports betting?

Da har du kommet til riktig sted, for denne operatøren har alt du kan tenke deg når det kommer til sport. Det er en lang liste med sporter, og inkluderer både klassiske og tradisjonelle, som fotball, basketball, ishockey og tennis, men også mer moderne varianter som e-sport og virtuell sport. Det er også en egen kategori for hesteløp på siden, så det som blir tilbudt når det kommer til Betsson sports betting er ikke akkurat svakt.

Ikke bare det, men dekningen i de individuelle sportene er også svært godt, og da mener vi at cuper, ligaer og konkurranser er mangfoldige og mye å spille på. Er du glad i å legge en innsasts på politikk eller andre hendelser som skjer i virkeligheten er det også noe som er tilgjengelig så kan du det. Det er mye å spille på, uansett hva du liker så har Betsson det du vil ha!

Hva med Betsson live betting?

Det er klart det er en funksjon som er mulig å spille hos Betsson, og livespill er en egen kategori hos operatøren, med et svært utvalg av kamper og hendelser mulige å spille på for deg live. Det er jo nesten ikke akseptabelt av en operatør å ikke ha denne funksjonen i disse tider og Betsson har gjort en god jobb.

Noe som også er bra er at Betsson live streaming er noe du kan bruke, uansett hvilken enhet du er på. Da kan du se fotball, ishockey, tennis og mye annet på telefonen din mens du er på reisen, og når du har lagt en innsats. Det er veldig gøy, og det å få muligheten til å se La Liga er jo for eksempel svært fristende. Tilbudet angående betting, streaming og alt annet er altså svært godt hos Betsson.

Betsson 9/10
 • Direkte spill
 • Mobilapp
 • Betalings
 • Direktestrømming
 • Lisensiert
18+mga
Betalingsmetoder
visamastercardskrill
Unibet 10/10
 • Direkte spill
 • Mobilapp
 • Betalings
 • Direktestrømming
 • Lisensiert
18+mga
Betalingsmetoder
visamastercardskrill
BesøkAnmeldelse

Enkel side å få oversikten på

Det er visse operatører som velger å gjøre sidene deres for kompliserte, og som gjør det vanskeligere å finne frem til informasjon. Det er definitivt ikke tilfellet på denne siden, hvor man til og med får presentert betalingsmetodene før man registrerer seg. Så er også alt annen informasjon også lett å finne frem til, uansett om det er snakk om lisens, hvordan man registrerer seg eller de forskjellige bonusene. Det er en brukervennlig side, rett og slett.

Og det gjelder for så vidt også om du bruker operatøren på telefon. Betsson mobil opplevelse er like bra som på PC, det er bare synd at vi ikke får spilt på Betsson app Norge!
Vital informasjon om Betsson

Lisensen får Betsson fra Malta (MGA/CRP/108/2004), noe som er noe av det beste du kan få når det gjelder bookmakere. Det stilles strenge krav, og det er gode reguleringer for hvordan en operatør som dette skal oppføre seg. Det er en av de viktigste grunnene til at det er så høy kvalitet på siden.

Betsson Bedriftsinformasjon

 • 80015147
 • support-no@betsson.no
 • Ja
Responstid: 10m - 1h

Lisensiert:

 • MGA/CRP/108/2004
18+ mga

Etablert: 2001

Navn: BML Group Ltd

Adresse: Betsson Experience Centre, Ta Xbiex Seafront, Ta Xbiex

Ansvarlig spill er også noe som tas veldig seriøst fra alle bookmakere, og du kan sette grenser for spillet ditt allerede mens du registrerer deg. Du kan også selvekskludere deg om du vil det, og det finnes lenker på siden for å hjelpe deg som trenger det mot spilleavhengighet.

Til slutt må vi også nevne at sikkerhet blir tatt på alvor, blant annet ved at de bruker SSL kryptering for å beskytte alle transaksjoner og personlige opplysninger. Du skal være trygg og sikker mens du spiller på siden og det føler man at man er.

Lett å få hjelp med de mange kontaktmetodene

Om du er ute etter hjelp på norsk via live chaten deres så er det noe som du kan få frem til midnatt. Hjelp på live chat er også tilgjengelig etter det tidspunktet, men da er det på engelsk. Vi er uansett glade for at det er mulig å få hjelp døgnet rundt.

Du kan også få hjelp via e-post og telefon om du skulle ønske det, så det er helt opp til deg selv hva du foretrekker egentlig. Hjelpen er god og effektiv og medarbeiderne er kunnskapsrike angående operatøren. Du bør også ta en titt på siden selv for å se om du kan få svar på noen av spørsmålene dine, da de har en FAQ som er utfyllende.

Hvorfor du bør spille hos Betsson Norge

Betsson Bekreftet

Betsson tilbyr en eksepsjonell opplevelse, med sin fantastiske grafikk og gode bonuser. Vi anbefaler det absolutt til hver av dere!

Vi har egentlig ingenting å si negativt om operatøren, som du sikkert har forstått av vår Betsson anmeldelse. Det er en profesjonalisert side til de grader, uansett om det gjelder Betsson sports betting eller Betsson bonus. Når det også finnes mange gode funksjoner og med live streaming så blir det fort en ganske komplett operatør det er snakk om her. Og det er utrolig lett å se hvorfor den er så godt likt og populær blant spillere.

Bonus 1000Kr Besøk Betsson

FAQ

Anbefalte anmeldelser for bookmakere

9/10
bet365
Til1000Krspillkreditter
9/10
Betsafe
Til250Kr
1/10
NordicBet
Til1000Kr