NordicBet Norge – En av de beste bookmakerne på markedet i dag

En gang i blant er det greit å registrere seg på en ny bookmaker. Gjør du det hos operatøren vi ser på her får du blant annet fordelene av en god NordicBet bonus, enkel NordicBet register og rett og slett en god gamblingsopplevelse på siden. Det er ikke noe man får overalt, og når det kommer til hovedgrunnen til at du er hos operatøren, NordicBet sports betting så er det så mye godt og forskjellig både når det gjelder marked og de individuelle sportene at du vil ha det gøy i lang tid fremover. Finn ut mer i vår NordicBet review!

NordicBet

Vurdering: 1/10

 • Live Betting: 1/10
 • Tippemarkeder: 1/10
 • Innskudd og betalinger: 1/10
 • Bonus: 1/10
 • Sikkerhet: 1/10
*18+; Betingelser og vilkår gjelder!

Detaljer

 • Velkomstbonusen er fordelt på dine tre første innskudd, hvor du først får 250 kroner for de to første innskuddene, deretter 500 for ditt tredje innskudd.
 • Du har 14 dager på deg til å oppfylle kravene, med omsetningskrav på ganger 3 og til minst 1.50 i odds.

Betalingsmetoder

Neosurf, Visa, Mastercard og Bankoverføring

Sporter å spille på:

Fotball, Tennis, Basketball, Ishockey, Dart, Håndball, MMA, Formel 1, Golf

NordicBet registrering – Gjort på få trinn!

Det tar bare noen få minutter å registrere seg hos NordicBet

For deg som vil registrere deg hos NordicBet så klikker du på den oransje knappen det står «Åpne konto» på. Det som er fint med hvordan denne operatøren har satt det hele opp på er at hele registreringsprosessen som sådan er å finne på samme side. Du får den fulle og hele oversikten umiddelbart, og det er den vanlige typen av opplysninger som kreves. Det vil si e-postadresse, navn, passord, hvor du bor, fødselsdato og lignende.

Du kan også velge valuta her, og en god nyhet er at NOK kan velges. Det er noen få detaljer mer som må tastes inn, men utenom det er det en prosess som fullføres på få minutter. Her kan du også velge å legge en grense på din spilling, for eksempel hvor mye du kan sette inn.

Du bør skrive inn ditt ekte telefonnummer, for når du er klar med registreringen, satt inn penger og eventuelt vunnet noe, så må du verifisere kontoen før du får gjort et uttak. Det er like greit å unngå komplikasjoner ved å skrive inn riktige opplysninger. Men en mye lenger prosess enn dette for å sette i gang med NordicBet sports betting!

NordicBet betalingsmetoder – Det du behøver

Det er viden kjent at det er vanskelig med betalingsmetoder hos bookmakere som opererer i Norge. NordicBet er ikke noe unntak sånn sett, men du kan i det minste benytte deg av Neosurf, bankoverføring, Visa og Mastercard for dine innskudd. Det er ikke noe servicegebyr for innskuddene du foretar, og ei heller noen øvre grense. Det minste du kan sette inn er 100 kroner, og alle innskudd blir gjennomført umiddelbart.

Når det kommer til uttak så er det litt færre alternativ, da du kun kan bruke Bankoverføring. Det betyr at for NordicBet uttak tid så er det en godkjenningstid på opp til 24 timer, men deretter kan det ta opp til 8 virkedager før du får pengene utbetalt. Det minste du kan ta ut per uttak er 200 kroner, men det er ikke noe gebyr uansett hvor mange ganger du tar ut penger, eller hvor små summer det er snakk om.

Det er lite å gjøre med betalingsmetodene for NordicBet, da det er sånn på grunn av statlige restriksjoner, men du har det du trenger i det minste.

NordicBet bonus – En svært god velkomst!

Hos NordicBet får du bonus spredt over dine tre første innskudd. På dine to første innskudd får du 250 kroner hver, mens på det tredje får du 500 kroner. Du får altså 1000 kroner i bonus, og ellers er det bra med utvalg og tilbud av bonuser og kampanjer. Det er slik man regner med egentlig, hverken mer eller mindre, og det er verdt å holde et øye med deres kampanjeside for å se hva du kan dra nytte av, utenom selve velkomstbonusen. Vi er godt fornøyde med det operatøren tilbyr når det komme til bonuser, og det tror vi de aller fleste spillere også er.

Best sign up offer
1/10
NordicBet
 • Svært pålitelig og enkel å bruke.
 • God velkomstbonus og gode kampanjer.
 • Veldig godt utvalg av markeder.
Gyldighet
14 dager
Bonus 1000Kr Få Bonus
*18+; Feltételek érvényesek!

NordicBet anmeldelse av de tilgjengelige markedene

NordicBet har flotte spillmarkeder

Det er mange aspekter man må tenke på når man vil bruke en ny bettingside. Flere av disse tingene har vi snakket om allerede, men noe som også er veldig viktig for mange er marked. Utvalg av marked er noe som spiller en stor rolle for mange som vil bruke en ny bettingside, og her har NordicBet gjort en god jobb. Det kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse at det er et tort fokus på fotball og marked der.

For en kamp i Eliteserien kan det finnes over 100 marked, alt fra første gule kort, hvem som gjør mål først og eventuelle spesialer som mange gamblere finner interessante. Heldigvis er det ikke et ensidig fokus på kun fotball, da det finnes marked for de fleste andre sporter som er hos NordicBet.

Så har de også gjort det veldig lett å spille hos dem. Det å finne det du vil spille er en enkel prosess, og det er ikke noe unntak når det gjelder spillekupongen. Du klikker bare på utfallet du vil satse på, så dukker kupongen opp. Der kan du bestemme selv om du vil spille system, singel eller kombo, alternativene er der i det minste. Spillekupongen er dessuten lett å forstå, og du kan bytte mellom forskjellige typer av odds også. Uansett om du ønsker fraksjoner, desimal eller det amerikanske systemet så har de alle tre tilgjengelige.

Det er også en rekke forskjellige funksjoner du kan benytte deg av for å gjøre spillingen mer underholdende, som for eksempel at det finnes oddsbygger, betbuilder og oddsboost. Det er noe mange er glade i å bruke, og liker du cashout så har naturligvis NordicBet cash out. Om det er noe som interesserer deg så er det tydeliggjort når det er tilgjengelig, og generelt er det jo en veldig populær funksjon.

Det er rett og slett klart at folkene som driver NordicBet vet hva spillere vil ha, og hva som faktisk kreves, så det er ikke så mye å tenke på for spill hos NordicBet Norway.

Flere titalls sporter å velge mellom

Det er en lang liste med sporter som du kan boltre deg i når du spiller hos NordicBet. Alt fra populære og tradisjonelle sporter som fotball, basketball og tennis, til mer moderne varianter som virtuell sport og NordicBet esport. Det er jo noe som interesserer mange, og de har vært nøye med å tilby det norske spillere er ute etter, og hva som er populært i vår region. Det skulle bare mangle, men det er greit at det er et godt utvalg i NordicBet sports betting.

I tillegg til et godt utvalg av sporter, så er det også svært god dybde når det gjelder ligaer, cuper og konkurranser. Det er tydelig at de forsøker å være så altomfattende som mulig, i det minste når det kommer til interessene til norske spillere. Utvalget av sport kommer i hvert fall ikke til å være noen hindring for din spilling.

NordicBet live streaming – Også med La Liga!

Alle bookmakere med litt respekt for seg selv tilbyr live betting, og NordicBet live betting er sågar en egen seksjon på siden. Der er det et godt utvalg av forskjellige sporter, marked og muligheter for spill. Seksjonen heter livespill, og du får oversikt på hva du kan spille på for øyeblikket, hva som er planlagt og de tilgjengelige sportene.

På samme sted kan du også få oversikt over NordicBet live streaming mulighetene dine, og om det ikke er noe som streames så står det ingenting. Det er noe man kan besøke fra tid til annen for å se hva du kan se på, eller så kan du ta en titt på skjemaet deres.

En enkel side å navigere

Inntrykket vårt av NordicBet er svært godt, når det gjelder å finne informasjon, plassere spill, finne marked og generelt hvordan siden er satt opp. Det føles på en måte velkommende og enkelt å bruke, i motsetning til hvordan visse av konkurrentene deres har gjort det. Det er rett og slett en stabil og god side å bruke, uansett om du er en storspiller, eller bare plasserer spill i ny og ne.

Det gjelder også om du vil spille NordicBet mobil eller NordicBet app Norge. Sistnevnte er litt komplisert, så det kan være enklere for deg om du bare spillere direkte på nettleseren på telefonen din. Den er optimalisert og gjort brukervennlig, så det bør ikke være noen bekymring for deg det heller.

NordicBet 1/10
 • Direkte spill
 • Mobilapp
 • Betalings
 • Direktestrømming
 • Lisensiert
18+mga
Betalingsmetoder
NeosurfvisaMastercard og Bankoverføring
Unibet 10/10
 • Direkte spill
 • Mobilapp
 • Betalings
 • Direktestrømming
 • Lisensiert
18+mga
Betalingsmetoder
visamastercardskrill
BesøkAnmeldelse

Lisens og sikkerhet

NordicBet får sin lisens fra Malta (MGA/CRP/108/2004), som har lisensutstederen MGA. Det er en av de beste i Europa, og når du ser det kan du ha høy tillit til at de nødvendige reguleringene er satt på plass, og at det er stilt strenge krav til alle operatører som vil ha lisens. Det ser man også på deres samarbeid med organisasjoner som GamCare, GA og andre organisasjoner i Norge som jobber for å bekjempe spillavhengighet.

Din sikkerhet hos NordicBet blir passet på av et moderne SSL system som passer på at ingenting kommer forbi krypteringsteknologien. Det gjelder uansett om du foretar innskudd, tar ut penger eller om det er snakk om private og personlige opplysninger. Du er trygg og sikker hos operatøren, noe som er nesten viktigere enn noe annet!

Høy kvalitet på kundetjeneste

Trenger du hjelp hos NordicBet har du heldigvis de tre hovedmetodene tilgjengelige. Det er via live chat, e-post og telefon, og du kan egentlig velge det som passer deg best. Om det er live chat så er det greit å vite at det er døgnåpent, alle dager, så du får hjelp uansett når du trenger det.

NordicBet Bedriftsinformasjon

 • 800 69 019
 • support-no@nordicbet.com
 • Ja, døgnet rundt
Responstid: 30 sekunder for live chat

Lisensiert:

 • Malta - MGA/CRP/108/2004
18+ mga

Etablert: 2002

Navn: BML Group Ltd

Adresse: Betsson Experience Centre, Ta Xbiex Seafront, Ta Xbiex, XBX 1027, Malta

Heldigvis er det også hjelp på norsk om det er noe du føler deg mer komfortabel med. Responstiden er rask generelt sett, og da det er kunnskapsrike mennesker som jobber der får du løst dine problemer, uansett hva det skulle være snakk om. Ellers er det massevis av tilgjengelig informasjon hos deres FAQ og på siden generelt, så du finner nok ut av det!

Konklusjon

NordicBet Bekreftet

NordicBet Norge er ofte ansett som en av de beste bookmakerne i bransjen, og det er lett å se hvorfor. Det er ingen ekte mangler vi kan peke på, eller noe annet som ikke tilfredsstiller en spillers behov. NordicBet bonus og NordicBet betalingsmetoder er det mye å velge mellom, og så klart, aller viktigst er NordicBet sports betting som gir deg mange marked og svært god odds. Vi anbefaler bettingsiden høyt, for alle som trenger et nytt sted å spille på.

Bonus 1000Kr Besøk NordicBet

FAQ

Anbefalte anmeldelser for bookmakere

1/10
ComeOn
Til5000Kr
1/10
LeoVegas
Til3000Kr
1/10
Rizk
Til1000Kr