1xBet Norway Review 2024 – En komplett anmeldelse for deg!

1xBet er en bookmaker som får mer og mer oppmerksomhet og navnet har du nok sett før. Her skal vi komme med en 1xBet anmeldelse av 1xBet sports betting og andre relevante faktorer innen det. Du får vite om de viktige aspektene, som for eksempel 1xBet bonus og annet. Det kan være greit for deg å ha informasjonen på forhånd, så blir det lettere for deg å velge når du vil registrere deg på 1x Bet Norway. Så ta en titt på vår anmeldelse, så kommer du nok til å like det du får ut av det også!

Velkomstbonus 100% til 2700Kr Få bonusen!
5.7/10
  • Omsetningskrav på ganger 5
  • Minste odds på 1.40
  • Gode betalingsmuligheter for Norge
  • Mange flotte bonuser å velge mellom
  • Enormt godt sportsutvalg
Etablert2007
Sport35+
Min. innskudd.5 kr.
Min. innsats€1
ValutaNOK, EUR, GBP, USD, +8
Mobilapper
Språk +64
Direkte strøm
Payments
License

Hvordan 1xBet register foregår

Heldigvis er det en ganske smidig prosess å registrere seg hos 1xBet. Hadde 1xBet registrering vært komplisert, eller tatt for lang tid, så ville det vært noe som hadde trukket litt ned på helhetsinntrykket. Heldigvis er ikke det tilfellet, og du blir medlem der på få minutter.

Steg 1
1xBet Registreringsprosessen #1

Velg hvordan du vil logge inn

Det er faktisk flere forskjellige måter å registrere seg hos 1xBet Norge, så det avhenger stort sett på hva du foretrekker. Først må du velge hvilket land du kommer fra, og deretter velge om du vil bruke sosiale nettverk, epost, telefon eller noe som kalles for Ett-klikk for å fullføre registreringen.

Steg 2
1xBet Registreringsprosessen #2

Velg valuta

På det første trinnet får du også mulighet til å skrive inn en kampanjekode om du har det, og du kan velge valuta. NOK er et av alternativene!

Steg 3
1xBet Registreringsprosessen #3

Bekreft kontoen din

Om du velger å bruke epost for registrering så er det mye av det du er vant med. Du skal skrive inn hvor du bor, navn, og telefonnummer. Pass på å oppgi korrekte opplysninger da det kan være nødvendig med tanke på verifisering og lignende.

Gjør du det så kommer det til å gå raskt for deg, så kan du sette i gang med innskudd og lignende.

Registrer deg hos 1xBet nå!

1xBet betalingsmetoder – Noe av det beste i Norge

Det er en kjensgjerning at det å spille på en bookmaker i Norge ikke akkurat er verdens enkleste sak. Staten skaper mange problemer, hvor blant annet innskudd og uttak er en av dem. Det problemet har du dog ikke hos denne operatøren, og gjør vår 1xBet review enda bedre for deg.

Du har veldig mye å velge mellom, i motsetning til deres konkurrenter, og skal du gjøre innskudd er det mye bra. Du kan for eksempel bruke Visa, Mastercard, Perfect Money, Skrill, NETELLER, Krypto, ecoPayz og Rapid Transfer. Det finnes faktisk mer å velge mellom også, og uansett hva du velger så er det gratis. Innskuddet skjer umiddelbart, så du kan sette i gang med spillingen med en gang.

Det er mye av det samme når det kommer til uttak. Du kan faktisk bruke alle de overnevnte metodene for å gjøre uttak, det er veldig uvanlig i Norge. Det gjør 1xBet til en stor favoritt blant norske spillere, bare det.

Når det kommer til 1xBet uttak tid avhenger det på metoden du benytter deg av. Men operatøren selv påstår at om du for eksempel velger Skrill så skal det ta 15 minutter for utbetaling! Det er ekstremt raskt og noe som settes veldig pris på. Velger du Visa så kan det ta så kort tid, men også opp til 7 bankdager, da banken din også må akseptere innskuddet. Alle uttak er for øvrig gratis og helt uten avgifter.

Poenget er uansett det at man har valgmuligheter, og mange av dem!

Gjør ditt innskudd hos 1xBet nå!

1x Bet bonus – Hva du kan forvente

Det er ingen tvil om at bonusene hos denne operatøren er veldig gode, og mangfoldige. Det er veldig mye forskjellig å velge mellom, blant annet med en god velkomstbonus på 100 prosent bonus opp til 900 kroner.

Det gjør at du får mye å spille for, samtidig som at det er gode og rimelige omsetningskrav. Det er en god variasjon uansett hva du velger å spille på, og det er en haug med ulike kampanjer og promoer du kan ha det gøy med også.

Hva som er tilgjengelig å spille på hos 1xBet

1xbet tilbyr et stort utvalg av sporter

Kort sagt så kan man trygt si at det er veldig mye å spille på. Selve utvalget er stort uansett hva du ser etter. Er det for eksempel sånn at marked er det viktigste for deg, så er virkelig 1xBet stedet for deg. Det er klart, fotball er en viktig sport, og har dermed kanskje de aller fleste markedene. Du finner for eksempel hundrevis av marked for helt vanlige kamper. Og er det sånn at det er et kjent lag som spiller, da finner du kanskje over tusen marked. Sats for eksempel på mål i en gitt tidsintervall, eller hvor mange mål et lag gjør. Kanskje du liker handicap, eller muligens spillerspesifikke marked?

Uansett hva det skulle være, så er det ikke lite akkurat. Og da har vi ikke nevnt de andre sportene som har så mange forskjellige marked de også. Det finnes for eksempel marked for boksing, hvor du kan satse på hvilken runde seieren blir gitt, eller hvilken metode seieren kommer på. Det er en god variasjon, og det blir gjort mye enklere med tanke på at det er så lett å finne frem.

Først og fremst kan du bare trykke på utfallet du vil spille på, uansett odds, og så vil kupongen dukke opp. Da har du valget mellom kombinasjon, singel og system. Husk at for omsetningskravet for velkomstbonusen så må du spille på akkumulator, og det er også en populær måte selvsagt.

Selve spillekupongen er ikke noe som plager deg med sitt nærvær, og du kan klikke den bort om du ønsker det. Du kan velge mellom ulike måter å bli vist oddsen på, som fraksjoner, desimal eller amerikansk. Det er opp til deg, men det er kanskje like greit å holde seg til det man kjenner?

Til slutt bør vi også nevne 1xBet cash out. Det er en funksjon som er veldig populær, og som mange spillere i dag benytter seg av. Du kan enkelt se hvor det er ledig å bruke, og da kan du dra nytte av denne veldig populære betting funksjonen!

Hva man får med 1x Bet sports betting

Vi har jo allerede nevnt at utvalget av marked og det like er godt, og da er det bra at det er mange sporter å finne også. Du finner stort sett alt du kunne ønske deg, du har fotball og du har noe som heter Kabbadi. Vet du ikke hva sistnevnte er så er det en utmerket mulighet å bli kjent med noe nytt.

Poenget er uansett at det er stor dybde i det som blir tilbudt, og hva som er mulig for deg å spille på. Ikke bare når det gjelder de individuelle sportene, men også ligaer, cuper og andre konkurranser. Liker du spesielle sporter eller kanskje politikk, så kan du også satse penger på det. Så er naturligvis favoritten 1xBet UFC også mulig å spille på!

Er du av den moderne typen så kan du også forvente å mulighet til å plassere penger på både e-sport og på virtuell sport. Dette er jo noe som har virkelig tatt av de siste årene, og hos 1xBet kan du spille på dem.

Alt i alt er utvalget av både sporter og marked veldig godt, og du kommer ikke til å savne noe som helst hos denne bookmakeren!

Du kan også drive med live betting

1xBet live betting er vel noe man for så vidt forventer. Det er noe alle operatører i dag tilbyr, og denne bookmakeren er intet unntak. Det er en egen seksjon for live betting, hvor du får mulighet til å spille på stort sett alle kamper og events, med egne marked. Det er en veldig god variasjon i det du har mulighet til å spille på. Du blir oppdatert fortløpende med statistikk som kan hjelpe med spillingen, samtidig som at oddsen er dynamisk. Det er rett og slett en veldig underholdende måte å spille på.

1xBet live streaming er også veldig bra. De har noe av det beste utvalget for sporter du kan streame, og det er jo helt nydelig. Du kan se kamper fra mange av de største ligaene og cupene i Europa når det gjelder fotball, og det kommer med kommentatorer også. Det er noe du bør teste, og du trenger faktisk ikke å være medlem en gang. Du kan bare se kampene!

Vårt inntrykk av siden

Det er tydelig at dette er en operatør som har dyktige folk bak seg. De har lang erfaring i bransjen, og har gjort det så enkelt og smidig som mulig for deg å finne frem til all info du behøver. Det er utrolig nyttig, og det er også veldig lett å spille. De har forandret litt på siden den siste tiden, og det er tydelig at det har blitt gjort forbedringer. Du vil ikke ha problemer med å finne frem til noe som helst egentlig!

Det gjelder også om du liker å spille på 1xBet mobil. Det finnes også en 1xBet app om du foretrekker det, og det er like god kvalitet der som det er på PC-versjonen!

Din trygghet

Dette er en seriøs operatør og 1xBet har satt på plass alle tilta du trenger for å være trygg på spillingen din. Det er noe som man ser på lisensen deres også, som kommer fra Curacao. Man får ikke lisens uten at man garanterer for sikkerheten til spillerne.

Er det sånn at ansvarlig spill er viktig for deg så er det mulighet til å få hjelp, men de kunne kanskje vært tydeligere med sertifikat og hvilke instanser de jobber sammen med.

1xBet opererer med den seneste SSL krypteringsteknologien, så du er helt trygg når du spiller der. Like trygg som du er på hvilken som helst annen nettside! Det er noe man regner med at en bookmaker som dette skal ha, og det er bra at det er der også!

Kvaliteten på kundetjenesten

Det er ulike måter å komme i kontakt med 1xBet, og du kan bruke telefon, live chat og epost. Hva du bruker avhenger på dine egne preferanser, men det er ingen tvil om at live chat er den raskeste metoden.

Det er dog ikke norsk hjelp å få, men du kan sannsynligvis engelsk, så det bør ikke være verdens største problem. De har flere epost adresser du kan kontakte dem på om du vil det, og vi har lagt ved informasjon for å hjelpe deg.

Email
info-en@1xbet-team.com
Telefon
+44 127 3256987
Chat
Autor Johann Johaug Johann Johaug

Konklusjon

Det er veldig mye å like med 1xBet. Det er en operatør som tilbyr alt du som spiller kan være ute etter. De har mange sporter, veldig godt utvalg av marked, og en haug med bonuser, promoer og kampanjer. Det er egentlig den totale pakken på mange måter, og det er lett å se hvorfor den har vokst så mye de siste årene.

Det er ingenting spesifikt å klage på, og da vet man at de har gjort mye riktig og vår 1x Bet anmeldelse er en av de beste hittil!

Mer om forfatteren
100% til 2700Kr
Besøk

De beste bettingsidene for sport

FAQ

Den får de fra Curacao, som er en av de beste og mest brukte utstederne av lisens for bookmakere!
Det er på 10 kroner, og er da helt perfekt for nybegynnere og de som vil bare ha det litt gøy uten å risikere altfor mye!
Det kan du faktisk! 1xBet er en av få bookmakere som tilbyr deg for nordmenn, og du kan blant annet benytte deg av Skrill og NETELLER. Det er bare å slå seg løs!