Betting sider med bonus – Hva du bør vite om

Bonuser er noe av det viktigste i som en bookmaker kan tilby sine spillere. Det er noe alle forventer å ha, så det legger et visst press på bookmakerne om å gi gode betting sider tilbud. Her skal du får en liten oversikt over hva slags bonuser du kan forvente, og hva som ofte anses som den beste bonusen for betting. Er dette noe som er av interesse for deg? Kanskje du vil rett og slett vite mer, og være mer forberedt på betting med gode bonuser. Les gjerne videre her for å vite om de beste bettingsider bonus.

Sportsspill på nett i Norge – De beste bookmakerne i 2024

Bettingsider Vurdering Detaljer Bonus Besøk
1
9.9/10
 • Minimum innskudd på 100 Kr
 • Omsetningskrav på ganger 5
100% til 1500Kr Få bonusen!
2
9.8/10
 • Minimum innskudd på 200 Kr
 • Omsetningskrav på ganger 6
100% til 2000Kr Få bonusen!
3
9.5/10
 • Minimum innskudd på 25€
 • Omsetningskrav på ganger 5
100% til 100€ Få bonusen!
4
9.2/10
 • Laveste kvalifiserende innskudd er 10 Kr
 • Omsetningskrav på ganger 5
 • Svært godt utvalg av bonuser
100% til 1200Kr Få bonusen! Anmeldelse
5
9.0/10
 • Minimum innskudd på 100 Kr
 • Minste odds for å kvalifisere seg til bonusen er 1.80
100% til 1000Kr Få bonusen!
*18+; Generelle vilkår og betingelser gjelder!

Hva vi kan se i sports betting og hvordan du får betting sider tilbud

Norske bookmakere tilbyr flotte bonuser og kampanjer

Det er ikke veldig vanskelig å få norske oddsbonuser, spesielt ikke når det finnes så mange betting sider med bonus. Det er noe som tross alt blir tilbudt ganske ofte, og som er viktige for spillerne. Det kommer hele tiden ulike bettingkampanjer og det finnes alltids betting sider tilbud for deg å dra nytte av. Noen bonuser får du automatisk, som når du registrerer deg på en ny side. Nesten alle spillselskaper med velkomstbonus opererer på denne måten, men du må ofte velge hvilken bonus du vil benytte deg av.

Noen må du dog «kreve», i mangel på et bedre ord. Du ser at bonusen er tilgjengelig, men før du gjør krav på den, så får du ikke dra nytte av den. Det blir gjort ulikt avhengig på hvilken side du spiller på, men det er noe du definitivt bør være obs på. Hva den beste bonusen for betting er avhenger også på hva du liker, så det er vanskelig å si.

Du kan også få tilsendt en lenke til bonus på mail, som en belønning på at du har vært lojal spiller, eller at du har spilt over en viss grense, slik at du aktiverte bonusen.

Det er også ofte at det finnes promokoder, eller bonuskoder. Det er noe eksklusiv bettingselskaper bonus gir deg, ofte når du først registrerer deg, men også ved andre anledninger. Da finner du der du skal skrive inn koden, så får du bonusen som du blir tilbudt.

Det er mange måter å få en bonus på, og det finnes mange bookmakere med flotte bonuser!

Betting kampanjer for nye spillere – de mest populære varianten

Dette er en bonustype du får når du registrerer deg på en ny bettingside. Da vil de ønske deg velkommen med å gi deg en viss sum med penger du kan spille med, i tillegg til ditt eget innskudd. Så om du setter inn for eksempel 1000 kroner, så kan du få 1000 kroner å spille for ekstra, altså 2000 totalt. De kommer dog med begrensinger, ofte på hvor mye du kan satse, hvor mye du kan vinne, eller som omsetningskrav.

Det kan også være spredt på dine første to eller tre innskudd, det kommer helt an på hva bettingsiden har bestemt seg for å gjøre. Det er en veldig populær bonus fordi man har uansett tenkt å gjøre et innskudd når man registrerer seg på en ny side. Så det å få ekstra midler å spille for er bare enda en fordel. Ofte kan du også få free bets, som er gratis innsatser, som en velkomstbonus.

Hvilke krav man får på seg

Når du godtar en betting innskuddsbonus på nett så kommer det visse krav. Det er svært sjeldent at man får en bonus uten noe krevet av deg. Og som oftest er det snakk om et omsetningskrav, og når det gjelder oddsbonus, så må det være en minimumsodds på kampene man satser på. Kravet kan for eksempel ligge på at utfallet du satser på må ha minst 1.50 i odds, så om du velger noe som har lavere enn det så vil det ikke kvalifisere for omsetningskravet. Du kan fortsatt vinne på det, men ikke mot omsetningskravet altså.

Den andre betydelige faktoren er omsetningskravet, hvor du må spille en viss sum med penger før du får ta ut eventuelle gevinster. Om du har satt inn 1000 kroner å spille for, og har fått 1000 til fra bettingsiden har du naturligvis 2000 kroner totalt. Om kravet ligger på at du må spille den summen 4 ganger, så betyr det at du må spille for 8000 kroner med disse pengene. Så du vinner litt, taper litt, og når du har nådd 8000 kroner, så kan du ta ut det som er igjen. Det føles kanskje litt kjipt, men det er ganske logisk, da de uten noen krav ville bare gitt deg massevis av penger, og som de ville tapt mye på.

Dette er viktig å vite om, fordi om du bruker for lang tid på å omsette bonusen kan den forsvinne. Ofte er det sånn at du har 30 dager på deg, men visse gir deg bare 14 dager, mens andre gir litt mer. Det kommer an på, men du kan altså miste hele bonusen om du ikke er obs på det.

Bookmakere med de beste kravene og vilkårene

🏆 Beste bettingside totalt sett Ivibet
🚀 Nytt tippeside Infinity
🎁 Beste velkomstbonus Nords Casino
📱 Beste app for sportsbetting 22BET
🥇 Beste markedsutvalg DreamBet
🔥 Best for livespill CrownPlay
*18+; Generelle vilkår og betingelser gjelder!

Eksklusiv bettingselskaper bonus – Bonus uten innskudd

Når du får bonus uten innskudd så er det vanligvis en gitt sum med penger som blir gjort tilgjengelig på kontoen din. Det er ikke mulig å ta ut disse pengene, da de er bookmakerens penger som sådan, og det er ofte lagt restriksjoner på hvor mye du kan vinne. Eller hvor mye du kan satse per innsats, slik at du ikke vinner for mye.

De kommer dog med begrensninger, som for eksempel omsetningskrav og lignende, og de fungerer jo mer som en morsom greie, eller som en belønning. Noen ganger kan du få en slik bonus bare for å verifisere kontoen din. Det er altså ikke snakk om at det er den beste bonusen for betting, men det fungerer veldig godt, og det er også fullt mulig å vinne penger av det.

Betting sider med gratis bonus

Noe som er veldig populært blant mange spillere er såkalte free bets, eller gratisspill. Det er ikke sånn at du får dem uten å gjøre noe selv. Ofte er det involvert et innskudd, og da får du mer å satse enn det du satt inn selv. Dette er også penger som du ikke kan ta ut og bruke på ekte. Det er penger som bare er gyldige på bettingsiden.

En annen ting som er viktig å vite at om du for eksempel satser 50 kroner i free bet, og vinner 50 kroner, så har du bare 50 kroner. De du fikk i bonus er ikke med deg videre, og forsvinner etter at du har satset dem. Du kan altså gjøre uttak bare på det du vinner, og ikke det du satset.

Det er også den store forskjellen fra en innskuddsbonus og free bets. Fordi med innskuddsbonus er det dine egne penger du risikerer. Om du taper med dine egne innskudd får du ikke disse pengene tilbake. Men om du skulle tape et free bet er det etter alt å regne helt uten risiko for deg. Derfor er veldig mange glade i denne typen bets, og noe som mange betting kampanjer også tilbyr.

Andre typer av betting sider bonuser du bør vite om

Da bonuser er en stor del av opplevelsen og det spillere forventer at bookmakere tilbyr, så er det naturligvis også sånn at det finnes mye annet å velge mellom. Betting kampanjer og betting sider tilbud finnes det mange av, og spesielt når det er et stort mesterskap på gang. Er det for eksempel EM eller VM i fotball kan du være sikker på at du får noen ekstra bonuser som du kan benytte bare for det mesterskapet. Det er noe som er veldig populært blant norske oddsbonuser.

Noe annet som mange liker, og som er mer en funksjon, er akkumulator forsikring. Om du for eksempel har en akkumulator på fem kamper, og taper på bare en av kampene, så får du pengene tilbake. Du får enten en del av innsatsen tilbake, eller hele, det avhenger på vilkårene, og er noe som anses som en eksklusiv bettingselskaper bonus.

Cashback er også interessant, og noe som inngår i mange betting kampanjer. Det er noe som typisk skjer på spesifikke dager i uken, og når du taper så kan du for eksempel på 5 prosent tilbake på dine innsatser. Det kan være en høyere prosentsats enn det, og det er en slags belønning, mest av alt for de som har spilt over en lenger periode hos en spesifikk bookmaker.

Det er også andre bonuser som ofte blir tilbud, som reload bonus, hvor du får en bonus om du setter igjen penger inn på kontoen om du har vært inaktiv over en lenger periode. Det kan også være en annen måte å gi deg innskuddsbonus også, det avhenger litt på hvordan bookmakeren presenterer det.

Andre bonuser inkluderer om du bruker en spesiell metode for å gjøre innskudd på, om du bare vil spille live betting eller en mobilbonus. Sistnevnte skjer dog ikke så ofte, da det er en type bonus som ikke blir prioritert da bonusene generelt er mulige å benytte seg av på alle plattformer.

Den beste bonusen for betting handler i stor grad om hva du liker der og da. For eksempel er det visse bookmakere som garanterer beste odds, og det er vel mer en funksjon enn bonus, men det er naturligvis noe som er veldig populært. Cashout er også noe som stadig flere spillere vil ha, og det gjør det mulig for deg å avslutte et spill når som helst i en kamp, uansett om laget ditt vinner eller taper. Taper det så får du en del av innsatsen tilbake, men om du vinner, så vinner du ikke hele summen, bare en del av det. Det er uansett noe som mange liker å spille med, og som de aller fleste bookmakere har tilgjengelig.

Som du har sett så er det generelt mange bonuser du kan benytte deg av, og sannsynligvis vil det bli lagt til flere i fremtiden, da spillere krever nye betting kampanjer og bettingsider med flotte bonuser.

Lojalitetsprogram og VIP bonuser

Bookmakere ønsker å ha spillere som er lojale og som spiller på siden deres over mange år. Derfor er de forberedt på å tilby ganske mange goder for å få til det så godt som mulig. Det finnes derfor lojalitetsprogram, hvor du kan gå opp i nivå. Måten du gjør det på er å foreta innskudd og plassere innsatser, spille rett og slett. Gjør du det så kommer du til høyere nivåer, hvor du får kanskje bedre bonuser, bedre vilkår eller tilbud som ikke «vanlige» spillere gjør.

Det kalles ofte for VIP bonuser, hvor du kan blant annet få bedre cashback, en høyere reload bonus og til og med en bonus når du har bursdag. Det hele er satt opp slik at du skal føle deg fornøyd med siden du spiller på, og visse bookmakere tilbyr enda mer eksklusiv bettingselskaper bonus, som for eksempel at du får en spillkonsoll, spandert en reise på eller lignende. Da er det dog forståelig at du må ganske høyt opp i nivå før du får tilgang til akkurat det.

En annen fordel er det at du får en personlig konto manager når du har kommet høyt nok opp i VIP-rangeringene, du får utbetalinger raskere, og faktisk høyere odds i visse tilfeller. Det er noe du definitivt bør forsøke å klare, å bli VIP, men det tar tid, og du skal foreta mange innsatser.

Konklusjon

Bettingbransjen er full av bonuser og potensielle fordeler du kan få ut av det. Det er noe spennende og interessant med det, hver gang du får en bonus. Du får mer penger til å bruke, og større sjanse til å vinne. Husk dog at det er krav og vilkår, som må møtes om du vil ta ut eventuelle gevinster. Aspekter som omsetningskrav, gyldighetstid på 30 dager og at du ikke kan bette helt fritt begrenser deg til en viss grad. Men det er jo som sagt «gratis» penger, så du risikerer ikke altfor mye fra din side heller.

Vi anbefaler deg dog å lese gjennom kravene og vilkårene nøye, så du vet hva du går til, hva de spesifikke bonusene forventer av deg, og hva du må gjøre. Om du gjør det, har en tydelig plan for det, så er det ganske greit. Men om du føler deg usikker så kan du bare takke nei til bonusen du har blitt tilbudt. Det har du faktisk lov til, og du kan bare spille med dine egne penger, om du foretrekker deg. Om du er fornøyd med krav og vilkår, så ta gjerne i mot bonusen, men om du ikke er det, så takk nei.

De beste bettingsidene for sport

FAQ

Det er vanskelig å si, men derfor bør du lese hos oss. Vi har anmeldelser av betting kampanjer på de forskjellige bettingsidene, og spillselskaper med velkomstbonus. Du får en fantastisk oversikt hos oss, og det kan være et veldig nyttig verktøy for deg.
Den aller mest populære er velkomstbonusen, som også ofte er den største man blir tilbudt. Hva som er best, varierer dog på hva du er ute etter. Free bets er populære, fordi de koster ingenting, og vinner du, så har du vunnet, uten noen omsetningskrav.
Det er en bonus du kan benytte deg av på oddsspill. Altså på fotballkamper, basketball, og all slags sport, med mindre det er restriksjoner.
Vanligvis kan en oddsbonus brukes på alle oddsspill, med mindre det er noe annet som er spesifisert.
Det har de som oftest, og da står det klart og tydelig hva som kreves av deg. Om omsetningskravet er for høyt så kan det være nesten umulig å klare det.
Det er en bonus du får hvor innsatsen er spandert på av bookmakeren selv. Det koster deg ingenting, og vinner du ikke på innsatsen koster det heller ingenting. Om du skulle vinne så er det ofte ingen omsetningskrav.
Det er en bonus du får når du setter inn penger på kontoen din. Det kan være som en velkomstbonus, men også som et vanlig tilbud. Da blir du fortalt om tilbudet fra operatøren, så kan du få en god bonus å spille med.
Det er en bonus du får når du registrerer deg på en ny bettingside for første gang. Du får den som oftest etter at du har gjort ditt første innskudd, og det er noe bookmakeren informerer deg om før du setter i gang med bonusen.
Det er at du får bonus for et innskudd du uansett har tenkt til å gjøre. For når du registrerer deg på en ny side gjør du antakeligvis det fordi du vil spille, og da trenger du midler på kontoen. Så du får altså en bonus for noe du uansett hadde tenkt til å gjøre.
Det er vanskelig å si, men et godt tips er å lese på vår side. Her går vi igjennom de ulike operatørene, deres velkomstbonuser og hvilken av dem vi liker og hvem som vi anbefaler for deg som spiller.
Ja, det gjør det, men ikke som en velkomstbonus. Det kan være en kampanje operatøren har satt i gang eller noe lignende, men vilkårene er ganske like som de er for velkomstbonuser. Du får beskjed når du blir tilbudt en ny oddsbonus.
Det er et krav om at du må spille summen du har fått bonus på, for eksempel 1000 kroner, et visst antall ganger før du kan ta ut eventuelle gevinster. Så om du har en bonus på 1000 kroner, og et innskudd på 1000 kroner, og omsetningskravet er på ganger 5, så må du spille for 10 000 kroner før du kan ta ut gevinst. I tillegg er det ofte en minimumsodds også.
Det er den laveste oddsen du kan spille på for at det spillet skal være gyldig mot omsetningskravet ditt. Om du spiller på en odds som er lavere enn minimumsoddsen så gjelder det ikke mot omsetningskravet, selv om du fortsatt kan vinne penger på det.
Det kan man, men det skjer ikke så ofte, i hvert fall ikke her i Norge. Først og fremst fordi det er en metode som ikke er veldig tilgjengelig, og fordi bettingselskapene prioriterer andre betalingsmetoder.