Beste betting apper for iOS og Android – En komplett oversikt i Norge

Det er ikke mye som er bedre enn å spille på en betting app om du liker gambling. Det finnes betting apper for Android og betting apper for iOS, samt at du kan spille direkte på nettleseren din. Valgmuligheten er mange, og her skal du få all informasjon du behøver, hvor vi på vår side også har anmeldelser av apper. Vil du vite om betting apper i Norge, hvilke vi anbefaler og annen relevant informasjon så les gjerne videre her. Da får du all info du behøver!

Best online betting apps i Norge

Bookmaker Bonus Android App iOS App Lisensiert Utsikt
Unibet
Til3 x 200Krgratisspill Opp til30 dager
  • min innskudd: 200 kroner
  • min odds: 1.4
Malta Besøk!
Unibet Anmeldelse
Betsson
Til1000Kr Opp til30 dager
  • min innskudd: 100 kroner
  • min odds: 1.5
Malta Besøk!
Betsson Anmeldelse
bet365
Til1000Krspillkreditter Opp til30 dager
  • min innskudd: 50 kroner
  • min odds: 1.2
Malta Besøk!
bet365 Anmeldelse
Kontoåpningstilbud. Opptil 1000 kr i spillkreditter for nye bet365-kunder. Din bet365-innsatskreditt er verdt 1000kr. Kredittinnsatsen er ikke en del av premien. Vilkår, tidsbegrensninger og unntak. Kontoåpningstilbud. Opptil 15 000kr. i spillkreditter for nye bet365-kunder. Dine bet365-innsatskreditter er i verdien av kvalifiseringens innskudd (maks. 15 000kr.). Kredittinnsatsen er ikke en del av premien. Betingelser, tidsfrister og unntak.
Betsafe
Til250Kr Opp tilHelt til
du vinner
  • min innskudd: 200 kroner
  • min odds: 1.5
Malta Besøk!
Betsafe Anmeldelse
*18+; AGB gelten!

Hvordan du bruker bookmakere betting app

Her snakker vi altså kun om selve appene, fordi det finnes som sagt alltid muligheter til å spille disse bookmakerne direkte på nettsiden på telefonen din. Men for å få app så må du bruke enten Google Play eller App Store. Det er dog litt problematisk i Norge, fordi disse butikkene har ikke lov til å ha gambling material på deres servere. Så du kan ikke forvente å finne betting apper i Norge, rett og slett.

Du kan laste ned mobilapplikasjonen på hvilken som helst telefon

Det betyr at du må være litt mer kreativ. Når det gjelder nedlasting betting apps for Android så må du faktisk gå inn på bookmakeren sin egen side. Der kan du laste ned en .apk fil, hvor de også gir deg instruksjoner om hvordan du skal gå videre. Det er jo noe du må velge selv om du vil gjøre, men det skal i all hovedsak være helt trygt. For det kan hende at noen apper finnes på disse telefonbutikkene som portretterer seg selv for å være Unibet for eksempel. Husk, med mindre det har blitt en lovendring i Norge, så er det ingen apper som er tillatte for gambling. Så dette er da med all sannsynlighet falske apper, som du absolutt ikke bør laste ned.

Skal du laste ned for iOS, så må du faktisk bytte region på telefonen din. Du kan for eksempel bytte til Sverige, der det ikke er slike restriksjoner, og du vil da få tilgang til appene, om det finnes betting apper for iOS. Download betting apper er altså ganske komplisert i Norge, og det gjelder uansett om det er snakk om nye betting apper, eller litt eldre varianter. Vi anbefaler uansett alltid at du laster ned fra kilder som er pålitelige, og da er det jo bra at du leser litt om det før du velger hva du vil laste ned.

Når du har lastet ned appen, enten for iOS eller for Android så er det da tid for registrering. Og du kan ofte velge, om du vil ha en helt ny konto, eller om du vil benytte deg av den du allerede har. Om du for eksempel har en konto på bet365 så kan det hende at du vil fortsette med den. Men om ikke så kan du lage en ny konto, og få tilgang til velkomstbonusen igjen!

Velger du å registrere ny bruker så må du følge stegene som de respektive bookmakerne har kommet med, og det er noe som er foranderlig fra app til app. Det er vanskelig å gi en komplett guide av det, da online bookmakerne har ulike krav.

Noe annet som er problematisk i Norge er at du ikke får veldig god tilgang til betalingsmetoder, uansett hvilken bookmaker du spiller på, så lenge du er i Norge. Selv de beste betting apper kan ikke tilby deg en mengde ulike lommebokløsninger, spesielt ikke som Apple Pay eller Google Pay. Og det er fordi staten ikke tillater transaksjoner til norske banker. Det gjør det hele komplisert altså. Så du må ta til takke med det som finnes, uansett hva det skulle være.

Det er uansett alltid gøy å spille på bettingselskaper apper, fordi du får tilgang til å spille på tvers av plattformene. Det betyr at du kan plassere spill mens du er på PC, og fortsette spillingen på telefonen din. Det er ikke lagt noen begrensninger på det, så det gjør spillingen smidig, praktisk og veldig underholdende!

Unibet er en fantastisk bookmaker å bruke, uansett om det er på deres app eller direkte på nettleseren. Du får det samme gode utvalget av bonuser og odds, og de har også de gode markedene. At det er tilgjengelig både live streaming og live betting på telefon er enda en fordel.

Betsson har ofte blitt kåret til en av de beste betting apper som finnes, og det er det en god grunn til. Det er gjennomført profesjonelt, og du kan ha en stor tillit til at det som blir gjort der, og det du blir tilbudt er bra. Uansett om du spiller på appen eller på deres mobilnettside så vil det være bra, og med gode bonuser, odds og marked.

bet365 er en av de mest kjente bookmakerne i industrien i dag og det med god grunn. De var blant de første som begynte med betting på app, og har en av de beste online betting apps som finnes. De er bortimot like gode om du vil spille direkte på nettleseren, og det er ikke lagt noen begrensninger på spillingen din.

Betsafe har app både for iOS og Android og du kan spille på hva du vil, også på mobilversjonen. Du får tilgang til live streaming, live betting, god odds, marked og gode bonuser uansett hvilken plattform du velger å spille på.

Hva du kan forvente av bettingselskaper apper

De aller fleste nye betting apper er veldig enkle å bruke. De bør i hvert fall være det, fordi det er ikke mange som har mye tålmodighet med mykvare som ikke fungerer på en skikkelig måte akkurat. Og det er noe du ikke trenger å bekymre deg for når det kommer til de beste betting apper. De fungerer bra, er brukeroptimalisert og tilpasset til formatet. Det er ikke sånn at det er nøyaktig den samme opplevelsen som om du skulle spilt på PC, fordi det ville ikke funket. Men gambling apper kjenner man igjen, da det er visse likheter.

De er dog som oftest veldig enkle å bruke, det er ikke stappfullt av informasjon overalt, og det er godt fordelt overalt. Det gjør det lettere å få oversikt og vite hvor man har ting. Det kan fort bli kaotisk om en operatør velger annerledes, og det er jo visse som gjør det. Det gir ikke en veldig god opplevelse på noens bettingselskaper apper, så det er noe du bør unngå om du kan.

Teknologi utvikles hele tiden, og det er visse apper som har på plass sikkerhetstiltak som skal gjøre det vanskeligere for uvedkommende å komme seg inn på appen. Det kan for eksempel være ved hjelp av Face ID eller Touch ID, som de aller fleste nye telefoner i dag har. Selve opplevelsen rundt det å bruke en betting app skal være den samme som om du spiller på PC, eller på mobilversjonen, men det legges altså noen sikkerhetstiltak til, for å gjøre det tryggere.

Så er det jo faktisk også sånn at visse bettingselskaper ikke utvikler apper. Det kan det være forskjellige grunner til. Blant annet kan det ha med kost og nytte å gjøre. Det er klart, om en app finnes, så vil de fleste bruke appene, men like mange bruker mobilversjonen om det ikke er tilgjengelig. Så de ser ikke så stor nytte i det, spesielt med tanke på at det ofte fungerer like godt å spille direkte på nettleseren på telefonen. Teknologien har tatt såpass store steg at det er ikke så veldig stor forskjell, i hvert fall ikke i forhold til hvordan det var før.

En fordel er også det at når du spiller på nettleseren så vil selve systemet på telefonen fortelle deg om siden spiller på er trygg eller ikke. Det er ikke en fordel du får med nye betting apper, eller gamle for den saks skyld. Trygghet er noe av det du bør verdsette aller høyest, og det er også noe som gjelder selv om appen har Face ID og slike funksjoner. De beskytter deg ikke mot selve appen, om den er korrupt, for å si det sånn.

Til slutt må vi igjen nevne betalinger. Det er ikke verdens enkleste greie det der med betalinger i Norge. Som nevnt ovenfor kan ikke selv de beste betting apper tilby deg Google Pay eller Apple Pay, og selv om det i utlandet er mulig å spille gjennom mobilregningen din, går ikke det i Norge. De vanlige metodene som kan brukes i Norge er Visa, Mastercard, bankoverføring, Skrill og NETELLER.

Det virker dog som det kan være lettelser på vei når det gjelder disse tingene, så det skal vi oppdatere om når og hvis det skjer.

Beste betting app for Android Beste betting app for iOS
bet365
Unibet

Hvordan man spiller på betting apps for iOS og Android

Selve plasseringen av innsatser er utrolig viktige når det kommer til spill på betting apper i Norge. Igjen avhenger det på hvilken bookmaker man spiller på, men generelt er det jo sånn at du må finne frem til den kampen du vil spille på, og oddsen. Deretter trykker du bare på det utfallet du håper på at skal påtreffe, så vil kupongen dukke opp. Den pleier ikke å være umiddelbart tilgjengelig, men popper opp når du plasserer innsatser.

Det er enkelt å velge mellom system, kombinasjon eller singel, og du bare trykker inn den summen du vil satse. De har gjort det sånn at det skal være noe av det enkleste du gjør på appen deres, så du ikke blir lei av å spille på den. Sånn sett har de gjort en god jobb, og du kan hele tiden legge til innsatser. Kupongen tar veldig liten plass, og du kan dra den bort om du behøver det, like raskt som du kan dra den frem igjen. Spilling på app er en veldig god del av opplevelsen.

Live betting og live streaming på mobilenheter

De beste betting apper tilbyr også svært god live betting opplevelse. Det er noe som blir ansett for å være veldig viktig blant spillere, og det er vel ingen bookmakere som ikke tilbyr dette. Det ville ikke blitt akseptert, og det er noe som har blitt bedre og bedre med årene. Faktisk er bet365 en av de aller første bookmakerne som tilbød live betting, og de er fortsatt veldig dyktige på dette i dag.

Du kan spille live fra hvilken som helst mobilenhet

Du får en veldig god opplevelse, hvor du kan forandre på ditt spill umiddelbart, har mange kamper og events tilgjengelige, og så ser det veldig bra ut på en mobilskjerm. Du blir liksom dratt med inn i spillingen da oppløsningen er så god og du lever deg inn i hvert eneste minutt.

Det er også en fordel at mange tilbyr live streaming, også på telefon. Du kan altså se på kampene mens du spiller på dem, og da telefoner som Samsung og iPhone er veldig gode maskiner, så er det faktisk en god brukeropplevelse. Du kan veksle fra kamp til bettingside raskt og enkelt, noe som gjør det til en veldig enkel og god opplevelse. Så er det også noen bettingselskaper som tilbyr kamper i fotball fra noen av de beste og største ligaene og konkurransene i verden. Du kan blant annet se La Liga og Serie A hos mange operatører.

Det er også en stor fordel å drive med live betting og live streaming på app enn på nettsiden på mobilen. Appene er ofte mer kraftige, er dedikerte til det de er laget for, og har en bedre brukeroptimalisering. Det betyr ikke nødvendigvis at det er dårlig å spille på mobilversjonen, men det er definitivt bedre på app, der det er mulig.

FAQ

Anbefalte anmeldelser for bookmakere

9/10
Betsson
Til1000Kr
9/10
bet365
Til1000Krspillkreditter
9/10
Betsafe
Til250Kr