Beste betting apper for iOS og Android – En komplett oversikt i Norge

Det er ikke mye som er bedre enn å spille på en betting app om du liker gambling. Det finnes betting apper for Android og betting apper for iOS, samt at du kan spille direkte på nettleseren din. Valgmuligheten er mange, og her skal du få all informasjon du behøver, hvor vi på vår side også har anmeldelser av apper. Vil du vite om betting apper i Norge, hvilke vi anbefaler og annen relevant informasjon så les gjerne videre her. Da får du all info du behøver!

Best online betting apps i Norge

Bettingsider Vurdering Detaljer Bonus Besøk
1
9.9/10
 • Minimum innskudd på 100 Kr
 • Omsetningskrav på ganger 5
100% til 1500Kr Få bonusen!
2
9.8/10
 • Minimum innskudd på 200 Kr
 • Omsetningskrav på ganger 6
100% til 2000Kr Få bonusen!
3
9.5/10
 • Minimum innskudd på 25€
 • Omsetningskrav på ganger 5
100% til 100€ Få bonusen!
4
9.2/10
 • Laveste kvalifiserende innskudd er 10 Kr
 • Omsetningskrav på ganger 5
 • Svært godt utvalg av bonuser
100% til 1200Kr Få bonusen! Anmeldelse
5
9.0/10
 • Minimum innskudd på 100 Kr
 • Minste odds for å kvalifisere seg til bonusen er 1.80
100% til 1000Kr Få bonusen!
*18+; Generelle vilkår og betingelser gjelder!

Hvordan du bruker bookmakere betting app

Du kan laste ned mobilapplikasjonen på hvilken som helst telefon

Her snakker vi altså kun om selve appene, fordi det finnes som sagt alltid muligheter til å spille disse bookmakerne direkte på nettsiden på telefonen din. Men for å få app så må du bruke enten Google Play eller App Store. Det er dog litt problematisk i Norge, fordi disse butikkene har ikke lov til å ha gambling material på deres servere. Så du kan ikke forvente å finne betting apper i Norge, rett og slett.

Det betyr at du må være litt mer kreativ. Når det gjelder nedlasting betting apps for Android så må du faktisk gå inn på bookmakeren sin egen side. Der kan du laste ned en .apk fil, hvor de også gir deg instruksjoner om hvordan du skal gå videre. Det er jo noe du må velge selv om du vil gjøre, men det skal i all hovedsak være helt trygt. For det kan hende at noen apper finnes på disse telefonbutikkene som portretterer seg selv for å være Unibet for eksempel. Husk, med mindre det har blitt en lovendring i Norge, så er det ingen apper som er tillatte for gambling. Så dette er da med all sannsynlighet falske apper, som du absolutt ikke bør laste ned.

Skal du laste ned for iOS, så må du faktisk bytte region på telefonen din. Du kan for eksempel bytte til Sverige, der det ikke er slike restriksjoner, og du vil da få tilgang til appene, om det finnes betting apper for iOS. Download betting apper er altså ganske komplisert i Norge, og det gjelder uansett om det er snakk om nye betting apper, eller litt eldre varianter. Vi anbefaler uansett alltid at du laster ned fra kilder som er pålitelige, og da er det jo bra at du leser litt om det før du velger hva du vil laste ned.

Når du har lastet ned appen, enten for iOS eller for Android så er det da tid for registrering. Og du kan ofte velge, om du vil ha en helt ny konto, eller om du vil benytte deg av den du allerede har. Om du for eksempel har en konto på bet365 så kan det hende at du vil fortsette med den. Men om ikke så kan du lage en ny konto, og få tilgang til velkomstbonusen igjen!

Velger du å registrere ny bruker så må du følge stegene som de respektive bookmakerne har kommet med, og det er noe som er foranderlig fra app til app. Det er vanskelig å gi en komplett guide av det, da online bookmakerne har ulike krav.

Noe annet som er problematisk i Norge er at du ikke får veldig god tilgang til betalingsmetoder, uansett hvilken bookmaker du spiller på, så lenge du er i Norge. Selv de beste betting apper kan ikke tilby deg en mengde ulike lommebokløsninger, spesielt ikke som Apple Pay eller Google Pay. Og det er fordi staten ikke tillater transaksjoner til norske banker. Det gjør det hele komplisert altså. Så du må ta til takke med det som finnes, uansett hva det skulle være.

Det er uansett alltid gøy å spille på bettingselskaper apper, fordi du får tilgang til å spille på tvers av plattformene. Det betyr at du kan plassere spill mens du er på PC, og fortsette spillingen på telefonen din. Det er ikke lagt noen begrensninger på det, så det gjør spillingen smidig, praktisk og veldig underholdende!

Bookmakere med de beste kravene og vilkårene

🏆 Beste bettingside totalt sett Ivibet
🚀 Nytt tippeside Infinity
🎁 Beste velkomstbonus Nords Casino
📱 Beste app for sportsbetting 22BET
🥇 Beste markedsutvalg DreamBet
🔥 Best for livespill CrownPlay
*18+; Generelle vilkår og betingelser gjelder!

Hva du kan forvente av bettingselskaper apper

De aller fleste nye betting apper er veldig enkle å bruke. De bør i hvert fall være det, fordi det er ikke mange som har mye tålmodighet med mykvare som ikke fungerer på en skikkelig måte akkurat. Og det er noe du ikke trenger å bekymre deg for når det kommer til de beste betting apper. De fungerer bra, er brukeroptimalisert og tilpasset til formatet. Det er ikke sånn at det er nøyaktig den samme opplevelsen som om du skulle spilt på PC, fordi det ville ikke funket. Men gambling apper kjenner man igjen, da det er visse likheter.

De er dog som oftest veldig enkle å bruke, det er ikke stappfullt av informasjon overalt, og det er godt fordelt overalt. Det gjør det lettere å få oversikt og vite hvor man har ting. Det kan fort bli kaotisk om en operatør velger annerledes, og det er jo visse som gjør det. Det gir ikke en veldig god opplevelse på noens bettingselskaper apper, så det er noe du bør unngå om du kan.

Teknologi utvikles hele tiden, og det er visse apper som har på plass sikkerhetstiltak som skal gjøre det vanskeligere for uvedkommende å komme seg inn på appen. Det kan for eksempel være ved hjelp av Face ID eller Touch ID, som de aller fleste nye telefoner i dag har. Selve opplevelsen rundt det å bruke en betting app skal være den samme som om du spiller på PC, eller på mobilversjonen, men det legges altså noen sikkerhetstiltak til, for å gjøre det tryggere.

Så er det jo faktisk også sånn at visse bettingselskaper ikke utvikler apper. Det kan det være forskjellige grunner til. Blant annet kan det ha med kost og nytte å gjøre. Det er klart, om en app finnes, så vil de fleste bruke appene, men like mange bruker mobilversjonen om det ikke er tilgjengelig. Så de ser ikke så stor nytte i det, spesielt med tanke på at det ofte fungerer like godt å spille direkte på nettleseren på telefonen. Teknologien har tatt såpass store steg at det er ikke så veldig stor forskjell, i hvert fall ikke i forhold til hvordan det var før.

En fordel er også det at når du spiller på nettleseren så vil selve systemet på telefonen fortelle deg om siden spiller på er trygg eller ikke. Det er ikke en fordel du får med nye betting apper, eller gamle for den saks skyld. Trygghet er noe av det du bør verdsette aller høyest, og det er også noe som gjelder selv om appen har Face ID og slike funksjoner. De beskytter deg ikke mot selve appen, om den er korrupt, for å si det sånn.

Til slutt må vi igjen nevne betalinger. Det er ikke verdens enkleste greie det der med betalinger i Norge. Som nevnt ovenfor kan ikke selv de beste betting apper tilby deg Google Pay eller Apple Pay, og selv om det i utlandet er mulig å spille gjennom mobilregningen din, går ikke det i Norge. De vanlige metodene som kan brukes i Norge er Visa, Mastercard, bankoverføring, Skrill og NETELLER.

Det virker dog som det kan være lettelser på vei når det gjelder disse tingene, så det skal vi oppdatere om når og hvis det skjer.

Hvordan man spiller på betting apps for iOS og Android

Selve plasseringen av innsatser er utrolig viktige når det kommer til spill på betting apper i Norge. Igjen avhenger det på hvilken bookmaker man spiller på, men generelt er det jo sånn at du må finne frem til den kampen du vil spille på, og oddsen. Deretter trykker du bare på det utfallet du håper på at skal påtreffe, så vil kupongen dukke opp. Den pleier ikke å være umiddelbart tilgjengelig, men popper opp når du plasserer innsatser.

Det er enkelt å velge mellom system, kombinasjon eller singel, og du bare trykker inn den summen du vil satse. De har gjort det sånn at det skal være noe av det enkleste du gjør på appen deres, så du ikke blir lei av å spille på den. Sånn sett har de gjort en god jobb, og du kan hele tiden legge til innsatser. Kupongen tar veldig liten plass, og du kan dra den bort om du behøver det, like raskt som du kan dra den frem igjen. Spilling på app er en veldig god del av opplevelsen.

Live betting og live streaming på mobilenheter

De beste betting apper tilbyr også svært god live betting opplevelse. Det er noe som blir ansett for å være veldig viktig blant spillere, og det er vel ingen bookmakere som ikke tilbyr dette. Det ville ikke blitt akseptert, og det er noe som har blitt bedre og bedre med årene. Faktisk er Unibet en av de aller første bookmakerne som tilbød live betting, og de er fortsatt veldig dyktige på dette i dag.

Du kan spille live fra hvilken som helst mobilenhet

Du får en veldig god opplevelse, hvor du kan forandre på ditt spill umiddelbart, har mange kamper og events tilgjengelige, og så ser det veldig bra ut på en mobilskjerm. Du blir liksom dratt med inn i spillingen da oppløsningen er så god og du lever deg inn i hvert eneste minutt.

Det er også en fordel at mange tilbyr live streaming, også på telefon. Du kan altså se på kampene mens du spiller på dem, og da telefoner som Samsung og iPhone er veldig gode maskiner, så er det faktisk en god brukeropplevelse. Du kan veksle fra kamp til bettingside raskt og enkelt, noe som gjør det til en veldig enkel og god opplevelse. Så er det også noen bettingselskaper som tilbyr kamper i fotball fra noen av de beste og største ligaene og konkurransene i verden. Du kan blant annet se La Liga og Serie A hos mange operatører.

Det er også en stor fordel å drive med live betting og live streaming på app enn på nettsiden på mobilen. Appene er ofte mer kraftige, er dedikerte til det de er laget for, og har en bedre brukeroptimalisering. Det betyr ikke nødvendigvis at det er dårlig å spille på mobilversjonen, men det er definitivt bedre på app, der det er mulig.

De beste bettingsidene for sport

FAQ

Det er et program du laster ned til telefonen din, som gir deg en dedikert programvare som du kan tippe på og drive med gambling. Mange gir deg mulighet både til oddsspill og casinospill, og er noe som er veldig populært blant de aller fleste spillere i dag.
Ja, det kan man, i hvert fall på de gambling apper som drives av bettingselskaper. Det er visse som fokuserer kun på det ene eller det andre, men de aller fleste tilbyr spill på både casino og på odds. Det er noe du bør kontrollere før du laster ned appen.
Det gjør du om du leser her hos oss. Vi har all den relevante informasjonen du behøver, og vi har også anmeldelser av noen av de beste operatørene og deres apper. Du får fullstendig info, sammen med vår ærlige mening om hvorvidt du bør spille på den eller ikke.
Ja, da det er kun iOS og Android som er de to store operativsystemene for mobil. De eneste restriksjonene som finnes er de som eventuelt er nasjonale restriksjoner, og det er ikke så mye å gjøre med. Men noen ganger velger dog en operatør å lage app kun for et av systemene.
Ja, i teorien kan man det, men ikke i Norge. Det er ikke lov å ha betting apper på norske app-butikker, så man er nødt til å finne alternativ. Det er noe vi går igjennom i våre anmeldelser, men det er også noe man blir raskt vant med når man selv begynner med spill på mobilen.
Da kan du enten gå inn direkte på nettsiden til bookmakeren du vil spille på og få tilgang til appen for Android der. Om det skulle være for iOS, så er det litt verre. Om appen ikke finnes på App Store selv etter at du har byttet region, så er det sannsynlig at det ikke finnes app i det hele tatt. Da må du spille direkte på nettleseren i stedet.
Det er en bonus du får når du setter inn penger på kontoen din. Det kan være som en velkomstbonus, men også som et vanlig tilbud. Da blir du fortalt om tilbudet fra operatøren, så kan du få en god bonus å spille med.
En app er som oftest raskere enn nettsiden. Det er fordi den er dedikert til selve spillingen, noe som gjør den kraftigere. Det betyr at utviklerne legger til forskjellige funksjoner og lignende for at den skal fungere helt optimalt. Det er ikke like lett på Safari for eksempel.
Ja, det er det. Ofte er det de samme bonusene du får tilgang til uansett om du spiller på mobilversjonen eller på PC. Det er sjeldent at det er bonuser tilgjengelige kun for brukere av app, det er ikke noe som prioriteres akkurat. Men selve bonusutvalget er stort sett det samme uansett hvilken plattform du spiller på.
Det kan du gjøre, og det hele avhenger på selve operatøren, hva slags innskudd- og uttaksmetoder som er tilgjengeliggjort. Om det ikke er mulig på en app du har, så er det definitivt andre apper som du kan gjøre både innskudd og uttak på, så det er ikke stor grunn til å bruke en app som ikke gjør det mulig.
Ja, det er ikke ulovlig i hvert fall, men den norske stat har komplisert det litt. Du kan bruke det uten at noen stopper deg, men det er litt vanskeligere å få tilgang til enn det man skulle håpe på. Men lov er det.
Ja, det er i all hovedsak det, og de beste betting apper har satt på plass mange tiltak for at du skal ha en trygg og sikker opplevelse. Ikke download betting apper om du føler deg utrygg eller om hele prosessen føles feil. Da er det ikke verdt å gjøre det, og da kan du i stedet holde deg til spill på nettsiden.