Om Oss

Vi er et team er lidenskapelig opptatte av gambling, betting og generelt ha det gøy med online spill! Vi er ikke et stort selskap, men det betyr ikke noe for kvaliteten du får av oss. Teamet vårt på tre personer dekker betting, og vi alle er kunnskapsrike innen bonuser, betting og hva gamblingindustrien inneholder og hva du kan forvente. Bli mer kjent med teamet her og inn all informasjon vi har å gi deg!

Johann Johaug

Johann

35 år og har holdt på med dette i noen år nå. Jeg er spesielt interessert i fotball, noe som vel de aller fleste nordmenn kan si seg å være enige i. Her på denne nettsiden har jeg et spesielt fokus på bonuser og betalingsmetoder. Og for sistnevnte vet vi jo alle hvor vanskelig det har vært den siste tiden, så der er det stadige oppdateringer. Vi ønsker å være en referanseside for alle nordmenn som er interesserte i gambling og betting online, og vi kommer til å jobbe hardt for å oppnå det!

Kristoffer Olsen

Kristoffer

Jeg er den yngste i gjengen, men det betyr også at jeg har den største entusiasmen for det vi driver med. Jeg er en stor tilhenger av amerikansk sport, spesielt basketball og NBA. Det er kanskje ikke like stort her i landet som det er visse andre steder, men det er uansett et fantastisk marked å spille på. Kamper med svært gode odds, og interessante kamper nesten hver eneste dag. Og alle sidene vi har anmeldelser av dekker også amerikansk sport!

Camilla Gjereng

Camilla

Det er alltid greit med andre perspektiv på ting, og kanskje spesielt på noe så mannsdominert som gambling. Men det er faktisk ikke så dominert av menn som man skulle tro, og det er jeg et bevis på! Jeg er interessert i all sport egentlig, hva enn man kan spille på, uavhengig om det er sport eller politikk, Premier League eller Melodi Grand Prix. Gevinstene er jo tross alt de samme, og en gang så vant jeg hele 10 000 kroner ved å satse på riktig vinner av Melodi Grand Prix!