Rizk Norway review – Bookmakeren med litt av alt!

Rizk godtar ikke spillere fra din region! Vårt beste alternativ for deg er Ivibet

Registrering hos Ivibet

Det er sjeldent man finner så komplette bettingsider som det Rizk er. Dette er en operatør som tilbyr stort sett alt du behøver, uansett hva det skulle være. Er du ute etter Rizk Sports betting får du det, eller hva med Rizk live betting? Eller kanskje til og med Rizk bonus? De har noe for enhver type spiller, og ved å lese vår Rizk anmeldelse får du all den relevante informasjonen du trenger for å få en god opplevelse der. Det høres vel bra ut? Så les gjerne videre!

Hvordan en Rizk registrering foregår

Rizk anmeldelse

Et umiddelbart positivt inntrykk hos Rizk er det at det er veldig smidig og enkelt å registrere seg på den, og det å lage en ny konto. Det er få steg som sådan man må gjennom, tre totalt, men de er ikke akkurat stappfulle med instruksjoner. På det første steget skal du fylle inn telefonnummer, epost og det er egentlig alt.

De neste stegene består av å fylle inn den vanlige typen av opplysninger, som navn, adresse og lignende. Det er en veldig ukomplisert affære å registrere seg hos Rizk, og om det er viktig for deg, så er Rizk register noe som du kommer til å like. Man vil jo at det skal være så enkelt som mulig, og hos denne bookmakeren er det ikke for komplisert. Har du en eventuell bonuskode eller noe lignende kan du benytte deg av den her, men det er ikke et krav, da du også kan gjøre det etter registreringen.

Bare ved hvor lett og raskt det går å registrere seg hos Rizk så ser man at dette er mennesker med erfaring i bransjen, noe som lover veldig godt!

Dine ulike alternativ for Rizk betalingsmetoder

Det er dessverre ikke en haug med betalingsmetoder å velge mellom, men det er ikke Rizk sin feil. De har dog noen gode alternativ som du kan benytte deg av, og det er faktisk Skrill, NETELLER og Visa. Faktisk dekker disse tre metodene alle behov du måtte ha, selv om sistnevnte ikke er tilgjengelig for uttak. Men for innskudd kan du benytte deg av alle tre, og du får pengene umiddelbart tilgjengelige på spillekontoen. Det koster ingenting å gjøre innskudd heller, og det er ingen øvre grense på hvor mye du kan sette inn.

For å gjøre uttak kan du ta ut maks 50 000 kroner per gang, men det er vel mer enn nok for de aller flestes behov. Av det vi kan se tar de heller ikke noe gebyr, så det er bare å slå seg løs. Du kan altså kun benytte deg av Skrill eller NETELLER for uttak, og når det gjelder Rizk uttak tid så tar det opp til 24 timer om du bruker e-lommebok. Det er rimelig tid det, og det er i det hele tatt en smidig opplevelse hos Rizk, uansett om det er snakk om innskudd eller uttak. Det er noe har god greie på!

Svært god Rizk bonus

Vi er glade i bonusen som Rizk gir deg når du registrere deg for første gang. Den er på 100 prosent opp til 1000 kroner, og har flere gode vilkår. I motsetning til mange andre operatører har de ikke gjort det så vanskelig å oppfylle kravene der. I tillegg har de flere andre kampanjer og promoer som du bør ta del av, som bare kommer til å øke ditt gode inntrykk av siden. Om de ter sånn at du spiller hos Rizk anbefaler vi at du holder et øye på deres kampanjeside hvor du får all relevant informasjon, og de nyeste tilbudene så klart!

Rizk sports betting på et høyt nivå

Rizk tilbyr et stort utvalg av sportsmarkeder

Enhver bettingside som dette må nødvendigvis ha mange marked å tilby deg. Det er jo noe spillere er ute etter, og det holder ikke med et lite utvalg, spesielt for store kamper og hendelser. Det er ikke noe problem hos denne operatøren, hvor du får et veldig godt utvalg av alt du trenger egentlig hos Risk Norge.

Det gjelder for øvrig ikke bare for fotball heller. Det er fordi de har forsøkt å tilby så mange marked som mulig, uansett hva du spiller på. Det er klart at populære sporter som fotball er viet mye oppmerksomhet. Og det er ofte over hundre ulike marked for fotball, som hvem som får første hjørnespark, første gule kort osv. Det er mye variasjon, men det er det også i noe som UFC. Du kan for eksempel spille på når i kampen knockout skjer, om det i det hele tatt hender. Marked er noe de tar på alvor, og det er lett å se!

Da det er så mange marked kan det være fort gjort at det blir litt uoversiktlig, men det er faktisk ikke et problem hos Rizk. De har gjort det veldig lett og smidig for deg å finne frem til det du er ute etter. Om du lurer på hvordan du plasserer innsatser, eller om du bare vil vite oddsen, så finner du raskt ut av alle slike detaljer. Det er ikke noe alle Rizk sine konkurrenter kan skryte av, og det er jo viktig å få med i en slik Rizk review som dette også!

De har gode funksjoner i tillegg, hvor du har oddsboost, og hvor du bør ta en titt på Rizk cash out. Det er jo også noe som er veldig populært når det gjelder Rizk live betting, og det er lett å se når cashout er tilgjengelig og ikke.

Aspektet av betting er veldig godt satt opp, du kan velge mellom desimaltall, brøk og amerikansk for hvordan du kan se oddsen. Og spillekupongen er smidig gjemt bort til du trenger den. Stort sett alt fungerer som det skal!

En god variasjon for sportene tilgjengelig

For å få tilgang til alle sportene som er tilgjengelige hos Rizk så må du trykke på pluss-symbolet når du er på odds-seksjonen. Der kan du også bruke søkefeltet for å finne den sporten du vil spille på, eller så kan du bare bla igjennom.

Du vil finne et godt og bredt utvalg, som har stort sett alt du behøver for at du skal være fornøyd. Du har de store sportene som fotball, basketball, ishockey osv., men så har de også rugby league, futsal og dart for eksempel. Det er også god dybde i de individuelle sportene, så det kommer heller ikke til å være et problem om du ønsker å bette på en diffus kamp eller event et eller annet sted i verden.

Vi anbefaler at du tar en titt på Rizk fantasy sports også, om du kunne tenke deg å kombinere fantasyfotball med betting! Så har de alltids eSport også, som er stadig mer populært!

Rizk live betting – En god opplevelse

Som ved alle andre bookmakere så er det mulig å spille live hos Rizk. Det er en egen liten seksjon for det, og du blir tilbudt alt av marked og det du er ellers vant med. Det er en god variasjon i sportene, og et som er fremtidig planlagt, og hva du kan spille på der og da får du god informasjon om. Det fungerer rett og slett godt. Husk at cashout er en god funksjon å benytte seg av når du spiller på live betting.

Det er dessverre ingen Rizk live streaming, og det har nok alt å gjøre med tilgang til rettigheter. Sportsbetting hos operatøren er ikke enda helt velutviklet, og det er nok noe som kommer i fremtiden. Spesielt siden det er noe spillere gjerne ønsker at er tilgjengelig.

Vårt inntrykk av siden

Som du kan innbille deg så har vi stort sett bare positive ting å si. Først og fremst liker vi at de ikke har gjemt bort informasjon slik at det er bare tilgjengelig å lese om du registrerer deg. Det er åpent hos Rizk, noe vi liker godt, men så er det en utrolig enkel og oversiktlig side å bruke.

Når det gjelder bonusene, markedene, oddsen eller de forskjellige funksjonene så er de enkelt og greit forklart for deg. Du kommer ikke til å være forvirret en eneste gang når du spiller der.

Om du liker å spille på telefonen så er Rizk mobil et godt alternativ, og det finnes også en Rizk app, både for Android og iOS. Så du kan ta en risk(!) hvor enn du er, og det fungerer veldig godt, med en brukeroptimalisert opplevelse!

Din trygghet på bettingsiden

Dette er et veldig viktig aspekt, og noe Rizk tar på alvor. Først og fremst får de jo sin lisens fra Malta Gaming Authority, et av de aller beste i verden. Det tvinger operatører til å ta trygghet, sikkerhet og reguleringer på største alvor, samtidig som det passer på dine rettigheter som spiller.

Det skader ikke at Rizk benytter seg av toppmoderne SSL kryptering for å passe på all privat informasjon, uansett om det gjelder finansielle opplysninger eller om det handler om passord og lignende. Du er helt trygg når du spiller der.

En annen fin greie er at Rizk jobber sammen med flere forskjellige organisasjoner som jobber mot spillavhengighet. Du kan selv velge å begrense spillingen din om du føler det er nødvendig via deres sider. Og det er også direktelenker til blant annet BeGambleAware og Hjelpelinjen om du eller noen du kjenner trenger hjelp.

Det du skal fokusere på hos Rizk er å ha det gøy, alt annet er operatøren sin ansvar!

Høy kvalitet på kundetjenesten

Når du trenger litt hjelp på siden så kan du kontakte dem via live chat, telefon og e-post. Telefonnummeret er dog litt vanskelig å finne, så de to andre alternativene er nok de du kommer til å foretrekke.

Email
support-no@rizk.com
Chat

Live chat er jo alltid det som er raskest sånn sett, hvor du får hjelp raskt og effektivt av et team som er eksperter på Rizk og på det de jobber med. Den er i tillegg døgnåpen, da det jo er mange som foretrekker å spille til sent på natten. Er du en av dem får du muligheten til å få støtte fra et svært kompetent kundetjenesteteam. Responstiden er ekstremt raskt på live chat, hvor du skal få hjelp innen minuttet.

Autor Johann Johaug Johann Johaug

Konklusjon

Det er rett og slett mye å like med hvordan Rizk har satt opp siden, alt det som er tilgjengelig og hvordan du som spiller blir behandlet. Vår Rizk anmeldelse har vært svært positiv, og det er det jo gode grunner til, som vi har forsøkt å forklare her. Har du planer om å starte på en ny bettingside er det ikke mange flere som er bedre enn det Rizk Norge er, og det er en vi anbefaler at du gir en sjanse! Du vil nok ikke angre på det. Mer om forfatteren
100% til 1500Kr
Besøk

De beste bettingsidene for sport

FAQ

Den får de fra Malta Gaming Authority, en av de mest respekterte kommisjonene i industrien, og noe som gir ekstra tillit til at siden oppfører seg som den skal.
Det kan man, og du har faktisk både Skrill og NETELLER tilgjengelig, to av de mest populære metodene som finnes.
Nei, det gjør dessverre ikke det, men det er noe vi kan håpe på at legges til i nær fremtid!