22bet Norway anmeldelse – Betting side med store bonuser

Om du er interessert i betting og alt det som foregår så må du kjenne til 22bet. Har du 22bet erfaringer så vet du nok allerede hva vi prater om, for det er en side som gir deg veldig mye. Uansett om det gjelder 22bet sports betting eller 22bet bonus så får du faktisk alt du trenger. I tillegg til det så er det ingen tvil om at 22bet mobil er noe av det beste du får når det kommer til betting på telefonen. Og alt dette er naturligvis noe du får vite mer om hvis du leser vår 22bet review. Så les gjerne vårartikkel, og så kan du kanskje også registrere deg!

22bet

Vurdering: 10/10

 • Live Betting: 9/10
 • Tippemarkeder: 10/10
 • Innskudd og betalinger: 9/10
 • Bonus: 10/10
 • Sikkerhet: 9/10
Til1200Kr
*18+; Betingelser og vilkår gjelder!

Detaljer

 • Laveste kvalifiserende innskudd er 10 kr.
 • Omsetningskrav på ganger 5.

Betalingsmetoder

Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, Bitcoin, Perfect money, Sticpay

Sporter å spille på:

Fotball, basketball, tennis, motorsport, kampsport, volleyball, e-sport

Hvordan du utfører 22bet registrering

Først kan vi egentlig bare si at tiden det tar å fullføre en 22bet register er tilfredsstillende kort. Det er veldig få steg eller trinn man må fullføre før man er i gang. Faktisk trykker du bare på Registrer Nå og så er det kun et steg å bli klar med.

22bet har en veldig enkel registrering

Da skal du fylle inn relevant informasjon om deg selv. Det betyr vanlige ting som e-postadresse, navn og passord. Det er faktisk det hele. Du kan velge hvilken valuta du vil bruke, og hvilket land du bor i, men ellers krever de faktisk ikke mer. Det er interessant og imponerende, og vi anbefaler deg å oppgi korrekt e-postadresse.

Om ikke annet enn for at du må fullføre verifiseringen av kontoen etter at du har blitt ferdig med registreringen. Men utenom det er det faktisk ikke mer du behøver å gjøre. Når du har fullført disse få stegene, så kan du gjøre ditt første innskudd. Alt dette tar bare noen få minutter før du er i gang med spillingen!

Det er som sagt imponerende, og gjør at man lurer på hvorfor ikke de andre betting sidene kan gjøre det like lett. Men du får det altså hos 22bet!

Registrer deg hos 22bet nå!

Mange gode 22bet betalingsmetoder

Det er et kjent faktum at det er vanskelig med betalingsmetoder når det kommer til norske spillere. Mange bookmakere har begrensninger, men hos 22bet er det større frihet enn det man kanskje er vant med. For når du bestemmer deg for å gjøre et innskudd kan du benytte deg Mastercard, Kryptovaluta som Bitcoin, AstroPay, Perfect Money og STICPAY. Det er flere muligheter enn det man kanskje er vant med ellers og alle innskudd skjer umiddelbart. Det er også gratis, så det er mye å like ved det.

Det samme gjelder for uttak, hvor du har stort sett de samme metodene tilgjengelige, utenom AstroPay og Mastercard. Men det er fortsatt et godt utvalg av betalingsmetoder, og det er for øvrig en veldig god 22bet uttak tid. Det er raskere enn hva mange av deres konkurrenter kan tilby, og det gir ikke minst enda en fristelse til å spille der.

Utvalget for både innskudd og uttak er godt, og det er satt på plass et smidig og effektivt system for å gjøre det så enkelt som mulig. Det er lett å se hvorfor de har hatt så stor suksess med det, for å si det sånn.

Gjør ditt første innskudd hos 22bet nå!

Hva du får med 22 bet bonus

Bonuser er en stor del av enhver bookmaker, og det er ikke et unntak når det kommer til 22bet. Og de har gjort mye bra sånn sett, hvor det finnes en rekke forskjellige promoer og kampanjer som du som spiller kan ta del i. Det er det både for betting og casino, og velkomstbonusen på 100 prosent opp til 1200 kroner er spesielt god. Også når man tenker på at kravene og vilkårene rundt den er gode.

Som sagt, det er også andre promoer, bonuser og kampanjer, så ta en titt på kampanjesiden for å få den fulle oversikten. Og besøk fra tid til annen så du ikke går glipp av noe!

Best sign up offer
10/10
22bet
 • Svært godt utvalg av bonuser
 • Gode betalingsmetoder, spesielt for Norge
 • Mange sporter å spille på
Gyldighet
7 dager
Bonus 1200Kr Få Bonus
*18+; Feltételek érvényesek!

En oversikt over dine muligheter for spill

Alt dette om bonuser og de gode vilkårene ved å være spiller hos 22bet er greit nok, men det ville ikke betydd så mye om du ikke hadde hatt noe å spille på. Selve sportene skal vi se på nedenfor, for det er først og fremst markedene som er veldig imponerende. Det finnes marked for stort sett alt som er tilgjengelig, og ikke bare for fotball.

22bet tilbyr mye sport

Fotball er naturligvis et stort fokus, men det er mye mer enn det. Vi tok for eksempel en titt på en tilfeldig basketballkamp fra Filippinene, og fant at 22bet hadde nesten 600 marked for en kamp der! Det er ekstremt på mange måter, og det er bare et eksempel. Bookmakeren har alt du trenger av marked, og du får marked på sporter som du kanskje ikke regnet med. Volleyball er et godt eksempel, så du kan regne med å finne mye annet også!

Og det blir jo så mye bedre av at det er så enkelt å spille på 22bet. Du finner enkelt og greit oversikten på alle kamper og spill som er mulige. Marked er like tilgjengelige som alle vanlige utfall, og du behøver bare å klikke på det utfallet du vil spille på. Da vil nemlig spillekupongen dukke opp, hvor du deretter kan bestemme deg for om du vil spille singel, system eller kombo. Det er valg man har, og det er til sidens fordel at de ikke har komplisert dette for mye. Mange bookmakere har en tendens til å gjøre det, men det er ikke tilfellet her.

Så har de også 22bet cash out, for det er en rekke ulike funksjoner tilgjengelige på siden for å gjøre spillingen mer underholdende. De har blant annet bet builder og odds boost, så du kan vinne litt ekstra på kampene du er interessert i å plassere innsatser på. Det gjør tilbudet man får hos 22bet ganske komplett og alt er godt presenter for å gjøre det enklere for deg!

Det er ikke noe du kommer til å ha noen problemer med!

Veldig godt 22 bet sports betting

Vi har allerede snakket litt om sportsutvalget, og det er veldig godt. Det er veldig mye å ta seg til, uansett om det gjelder 22bet fotball eller noen av de andre titalls sportene som blir tilbudt. Det er vel noe de aller fleste av oss forventer i disse dager, men det er greit å ha det tilgjengelig uansett. Det er svært få bookmakere i dag som lykkes uten å ha et godt utvalg av sport å spille på, noe som definitivt ikke er et problem hos 22bet.

Altså, du kan plassere innsatser på konkurranser innen videospillet Tekken og mobilspillet Subway Surf. Det er et veldig godt fokus på esport, ved siden av de tradisjonelle sportene som mange liker. Det betyr for eksempel greyhoundløp, håndball og alt annet du er vant med.

Det betyr for øvrig også at du kan spille på virtuell sport, så vi overdriver virkelig ikke når vi snakker om hvor komplett utvalg det er snakk om her. Alt det som nordmenn liker å spille på kan man spille på, i tillegg til at det naturligvis er mye annet å utforske. De har rett og slett gjort en god jobb!

Hva da med live betting?

Det er naturlig at du lurer på hvordan det ser ut for live betting, og den gode nyheten er at kvaliteten er like god der som den er ellers på siden. Det en egen seksjon for spill live, og du får tilgang til utrolig mange kamper, events og interessante ting hele tiden. Alt er organisert på en måte som gjør det enkelt å forstå hva som foregår. Du kan også ta en titt på kalenderen for å se hva som kommer i fremtiden, om det er av interesse for deg. Pass på å ta en titt på de forskjellige markedene som finnes for 22bet live betting!

Dessverre så finnes det ikke 22bet live streaming. Det er noe vi håper på at de legger til i snar fremtid, men det er ikke tilgjengelig akkurat nå. Det er dog så mye å spille på, at du kommer til åh a det gøy uansett!

Spill live hos 22bet nå!

Vårt inntrykk av siden

Som du kanskje har forstått allerede så liker vi mye med hvordan 22bet er organisert. Det er utrolig lett å registrere seg, det å finne informasjon er smidig, og alt er godt forklart. Du kommer ikke til å slite med noe som sådan, noe mange setter stor pris på, av naturlige grunner.

All informasjonen vi har funnet her til deg i denne artikkelen tok bare noen få minutter og det taler til operatørens fordel at de ikke forsøker å skjule noe. Det er det mange av deres konkurrenter som gjør, men det er altså ikke tilfellet her.

Og er det sånn at du liker å spille på telefon så kan du det. 22bet app er tilgjengelig, og du kan også spille direkte på nettleseren. Det valget er ditt, og det er godt å vite at det finnes tilgjengelig i det hele tatt! Og det fungerer veldig godt for øvrig!

22bet 10/10
 • Direkte spill
 • Mobilapp
 • Betalings
 • Direktestrømming
 • Lisensiert
18+mga
Betalingsmetoder
visamastercardneteller
Unibet 10/10
 • Direkte spill
 • Mobilapp
 • Betalings
 • Direktestrømming
 • Lisensiert
18+mga
Betalingsmetoder
visamastercardskrill
BesøkAnmeldelse

22bet sin lisens og sikkerhet

Dette er et veldig viktig aspekt av enhver bookmaker, og 22bet Norge har sin lisens fra Curacao. Det er en av de mest brukte i bransjen, og er således noe du som spiller kan stole på. Det er jo ofte en bekymring for spillere, men ikke i dette tilfellet. 22bet opererer under strenge reguleringer, og kan derfor ikke behandle spillerne sine på en dårlig måte. Noe som bør være tillitsvekkende.

Så er også sikkerheten tatt på alvor, slik at både dine personlige opplysninger og bankdetaljer er passet på. Du skal være helt trygg under din spilling med denne operatøren, og de bruker faktisk flere forskjellige krypteringstjenester for å være sikre på at du er beskyttet.

Det er også en egen seksjon for ansvarlig spill, hvor de lenker til forskjellige organisasjoner som kan hjelpe deg om du føler at du sliter. Det er blant annet Gamblers Anonymous, GamCare og BeGambleAware. Det er ingen norske organisasjoner lenket, men det er enkelt å finne frem til, skulle du føle behovet for det.

Enkelt å få hjelp

Først og fremst er det greit å nevne med en gang at norsk hjelp ikke finnes på siden. Det er kanskje skuffende for mange, men det er ikke en bookmaker som har et spesifikt fokus på det skandinaviske markedet, så det er ikke noe man kan regne med.

Men heldigvis er de andre faktorene for hjelp gode. Da snakker vi for eksempel om live chat og e-post. Det finnes ikke et telefonnummer, men live chat er åpent 24 timer i døgnet, og du får hjelp raskt. Det er det vi liker å se, og 22bet Norway har gjort en god jobb sånn sett med å gi oss det vi faktisk trenger.

Så er det også bra at du kan bruke et kontaktskjema, og at det generelt er høy kvalitet på hjelpen. Les også gjennom deres FAQ for å få mer hjelp!

22bet Bedriftsinformasjon

 • +44 127 325-69-87
 • support-en@22bet.com
 • Ja
Responstid: Innen få minutter.

Lisensiert:

 • (8048/JAZ2017-067) – Curacao
 • 00867 – Kahnawake
18+ mga

Etablert: 2018

Navn: TechSolutions (CY) Group Limited

Adresse: Parthenonos 5, Flat 103, Nicosia, Kypros

Konklusjon

Det er gode grunner til at 22 bet Norge er såpass populær, og vi tror vår 22 bet review har gjort det klart og tydelig. Det er faktisk ingenting negativt å si, utenom kanskje det at vi gjerne skulle sett live streaming.

22bet Bekreftet

Men ellers er det ingenting annet, det er gode bonuser, bra marked og alt annet man trenger!

Bonus 1200Kr Besøk 22bet

FAQ

Anbefalte anmeldelser for bookmakere

10/10
Unibet
Til3 x 200Krgratisspill
9/10
Betsson
Til1000Kr
9/10
bet365
Til1000Krspillkreditter