Personvernregler

Denne policyen og vilkårene for bruk gjelder mellom deg, brukeren av dette nettstedet og norskebettingsider.net, eieren og leverandøren av dette nettstedet. Norskebettingsider.net tar personvernet til informasjonen din veldig seriøst. Denne policyen gjelder for vår bruk av all data som samles inn av oss eller leveres av deg i forhold til din bruk av nettstedet. Les denne personvernerklæringen nøye.

Omfanget av denne personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen gjelder bare handlingene til norskebettingsider.net og brukere med hensyn til dette nettstedet. Det strekker seg ikke til noen nettsteder som er tilgjengelige fra dette nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, koblinger vi kan gi til sosiale medier.

Data Samlet

Vi samler inn forskjellig informasjon fra brukerne våre:

  • Frivillig informasjon: vi samler også inn informasjon som du gir oss frivillig. For eksempel når du svarer på kommunikasjon fra oss, kan du kommunisere med oss via e-post eller dele tilleggsinformasjon om deg selv.
  • Enhetsinformasjon: vi samler inn spesifikke typer tilkoblingsdetaljer og informasjon om enheten, programvaren eller maskinvaren som kan identifisere deg, for eksempel enhetens unike identifikatorer (for eksempel UDID, IMEI, MAC-adresse), nettleserens fingeravtrykk, IP-adresse og geografisk lokaliseringsdata.

Vår bruk av data

Vi brukte din personlige informasjon til formålene som er oppført nedenfor:

  • For å kommunisere med deg og holde deg informert;
  • For å gjennomføre analytiske, statistiske og forskningsformål, for å forbedre og tilpasse informasjon etter dine behov og interesser;
  • Å oppdage og forhindre falske og ulovlige aktiviteter;

Tredjeparts nettsteder og tjenester

Norskebettingsider.net kan fra tid til annen benytte seg av tjenester fra andre parter for å håndtere visse prosesser som er nødvendige for driften av nettstedet. Tilbyderne av slike tjenester har ikke tilgang til visse personlige data gitt av brukere av dette nettstedet.

Lenker til andre nettsider

Dette nettstedet kan fra tid til annen gi lenker til andre nettsteder. Vi har ingen kontroll over slike nettsteder og er ikke ansvarlige for innholdet på disse nettstedene. Denne personvernerklæringen gjelder ikke din bruk av slike nettsteder. Du anbefales å lese personvernerklæringen eller erklæringen til andre nettsteder før du bruker dem.

Nettstedets funksjonalitet

For å bruke alle funksjonene som er tilgjengelige på nettstedet, kan det hende du blir bedt om å sende inn visse data.

Du kan begrense nettleserens bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon se klausulen nedenfor (Cookies).

Informasjonskapsler

Dette nettstedet kan plassere og få tilgang til visse informasjonskapsler på datamaskinen din.

Norskebettingsider.net bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av å bruke nettstedet.

Norskebettingsider.net har valgt disse informasjonskapslene nøye og har tatt skritt for å sikre at personvernet ditt alltid blir beskyttet og respektert.

Alle informasjonskapsler som brukes av dette nettstedet, brukes i samsvar med gjeldende EU-lov om informasjonskapsler.

Før nettstedet plasserer informasjonskapsler på datamaskinen din, vil du bli presentert for en meldingslinje der du ber om samtykke til å angi disse informasjonskapslene. Ved å gi ditt samtykke til plassering av informasjonskapsler, lar du norskebettingsider.net gi deg en bedre opplevelse og service. Du kan, hvis du ønsker, nekte samtykke til plassering av informasjonskapsler; men visse funksjoner på nettstedet fungerer kanskje ikke fullt ut eller som tiltenkt.

Du kan velge å aktivere eller deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din. Som standard godtar de fleste nettlesere informasjonskapsler, men dette kan endres. For mer informasjon, vennligst se hjelpemenyen i nettleseren din.

Du kan velge å slette informasjonskapsler når som helst; imidlertid kan du miste all informasjon som gjør det mulig for deg å få tilgang til nettstedet raskere og mer effektivt, inkludert, men ikke begrenset til, personaliseringsinnstillinger.

Mindreårige

Norskebettingsider.net er ikke ment for personer under 18 år, og barn under 13 år, og vi vil ikke bevisst samle inn personlig informasjon fra mindreårige. Hvis vi blir klar over at en bruker er under 18 år, fjerner vi hans eller hennes informasjon fra filene våre. Vi forbeholder oss retten til å be om bevis på alder når som helst.

De beste bettingsidene for sport