Unibet Norge 2024 – Betting på svært høyt nivå

Unibet er en av de beste aktørene i dag for gambling, uansett hva du er ute etter. Det er en høy kvalitet på deres Unibet sports betting, og uansett hva du liker å spille har de det du er ute etter. Men ikke bare det, det er også en stor pålitelighet ved siden, som man ikke får hos mange andre operatører. Er det sånn at du er ute etter å spille hos en ny bookmaker bør du lese vår Unibet Anmeldelse. Du kommer garantert til å like det vi har å si!

Velkomstbonus 200% til 100€ Få bonusen!
7.7/10
  • Stort utvalg av spillmarkeder
  • Det er to typer mobilapp
  • Skåret som Norges beste bookmaker
  • Raske og trygge pengeoverføringer
  • Ansvarsfull, transparent og sikker
  • Unibet TV direktesendt sport
Etablert1997
Sport25
Min. innskudd€10
Min. innsats€1
ValutaNOK, EUR, GBP, USD, +8
Mobilapper
Språk +11
Direkte strøm
Payments
License

Unibet registrering – En rask og enkel prosess med få steg!

Som man kanskje regner med, er det ikke akkurat en komplisert prosess å registrere seg.

Steg 1
Unibet Registreringsprosessen #1

Velg riktig bonus

Besøk bare siden og trykk på knappen «Opprett konto», som er en gul knapp øverst til høyre på hjemmesiden deres. Etter at du har gjort det får du valget om å velge hvilken velkomstbonus du vil starte spillingen din med, og de har for poker, casino og odds. Men du kan velge å avslå, og ikke bruke noen velkomstbonus i det hele tatt, men det er det ikke mange som velger.

Steg 2
Unibet Registreringsprosessen #2

Legg til opplysningene dine

På det neste steget i selve registreringsprosessen består av at du skrive inn ditt navn, epostadresse og passord. Her skal du også skrive inn fødselsdatoen din, og selv om alt ikke trenger å stemme med realiteten, er det fortsatt anbefalt å skrive inn riktige opplysninger. Spesielt med tanke på at det kan gi deg problemer senere!

Steg 3
Unibet Registreringsprosessen #3

Klar til å spille!

På det neste steget er det kontaktopplysninger som gjelder, det vil si adresse, telefonnummer og om du ønsker å motta informasjon om Unibet bonus og lignende. Om du har tenkt til å være en lojal spiller hos Unibet så kan det jo være en fornuftig greie å ha. Det er faktisk alt, du trenger ikke å verifisere kontoen din nå eller når du skal gjøre innskudd. Men når du har tenkt til å gjøre uttak så må du nok gjøre det.

Det kan jo uansett være greit å få feelingen av operatøren først, før du bestemmer deg for å spille lenge der! Det er en kort og rask prosess altså, som vi tror de aller fleste vil like!

Registrer deg hos Unibet nå!

Unibet betalingsmetoder – Mye å velge mellom

På grunn av norske regelverk er det ganske begrenset utvalg når det gjelder innskudd og uttak. Og det er egentlig ikke noe vi kan kritisere Unibet for som sådan. Men visse muligheter finnes det jo, og for innskudd har man Mastercard via HiPay, digitale kort som Revolut og til slutt ecoPayz, som kanskje er den mest populære av disse tre. Det er ingen avgift for å sette inn penger, det meste du kan sette inn er 120 000 kroner på de to sistnevnte metodene. For Mastercard kan du sette inn maks 25 000 kroner.

De samme metodene er tilgjengelige for uttak, bortsett fra Mastercard, som Unibet opplyser selv om. Men du kan da til gjengjeld bruke MuchBetter for dit uttak. Husk at du må verifisere kontoen din før du kan gjøre uttak. Når det gjelder Unibet uttak tid så tar det vanligvis 1 arbeidsdag å behandle uttaket, og det betales ikke noe gebyr for det. Det er litt trist at det er såpass store begrensninger på uttak i Norge, men det er det ikke så mye å gjøre med.

Selve prosessen med å gjøre både innskudd og uttak er enkel og smidig, og det er bare å følge de få instruksjonene som Unibet gir deg. Det er vanskelig å gjøre feil!

Gjør ditt første innskudd hos Unibet nå!

Unibet bonus – Hva finnes tilgjengelig

Som nevnt ovenfor er det faktisk mange forskjellige bonuser hos Unibet, og spesielt velkomstbonusene er svært attraktive. Blant annet kan du verve vennene dine, og få opp til 5000 kroner ekstra å spille for. Det er ellers mange gode bonuser og kampanjer på siden, som de fleste kommer til å få mye glede av.

Unibet bonus er jo tross alt en av de beste på markedet, og det ser man ganske klart og tydelig med tanke på hva som blir tilbudt. Det kommer i hvert fall ikke til å bli mindre fristende når du vurderer om du bør registrere deg eller ei!

De forskjellige markedene

Unibet tilbyr en rekke spill

Dette er en av de store styrkene til Unibet, hvor du kan spille på så mange forskjellige marked i så mange ulike sporter. Det er en svært god variasjon i det som tilbys, og det gjelder for så vidt både Unibet live betting og vanlig Unibet sports betting. Marked finnes stort sett på bortimot alle sporter, også på sporter du kanskje ikke helt regner med. Fotball er jo sånn sett det absolutt største fokuset, og da har du ting som asian handicap, oddsbyggere, hvor mange mål som skal bli gjort og hvem som får den første corneren osv. Det er mye mer enn det så klart, og det gjør uansett Unibet til et svært godt sted å spille på.

Og det positive er noe som også gjelder angående hvor lett det er å spille på Unibet, hvor du bare trykker på utfallet på den kampen eller hendelsen du vil. Da vil det dukke opp en spillekupong som du kan drive og justere, og du kan også velge om du vil spille singel, kombinasjon eller system. Enkelt og kort kan man si at Unibet har alt du vil ha fra en bookmaker. Du kan også forandre oddsformatet til det du liker og er vant med, uansett om det er desimaltegn, brøk eller amerikansk. Unibet gir deg valget.

En siste ting å nevne er at cashout er funksjon som også er tilgjengelig. Om du vil bruke Unibet cash out så må du bare holde et øye med på de kampene og hendelsene som har cashout. Alt er tydeliggjort for deg dog, så det er ingen tvil om hva du har tilgjengelig for deg. Det er jo en grunn til at Unibet er såpass populært og likt blant spillere!

Et svært godt utvalg for sport hos Unibet

Det er når man først besøker siden selv for å se at man forstår hvor mye det er legge innsats på hos Unibet. Det er klart, først og fremst har man de populære sportene, og da er det spesielt fotball man tenker på. Men det er ikke det eneste, og det er faktisk en lang liste med sporter som du kan spille på. De har også kategorier som OL, politikk og Oddsboost, ved siden av de vanlige, populære. Da tenker vi for eksempel på basketball, ishockey og håndball.

Om du er litt mer moderne av deg kan du også spille på e-sport og virtuell sport, hvor Unibet har et godt utvalg også. Men det er først og fremst Unibet sports betting folk er ute etter, og der skuffer ikke operatøren, uansett hva du er ute etter. Og de vet jo hva folk på det norske markedet vil ha, og har tilpasset seg veldig godt etter det!

Unibet live betting er topp kvalitet

Ja, det er ikke akkurat noe dårligere der, selv om det ikke finnes en egen kategori for det som sådan. Du finner det sammen med resten av oddsspillene, og det er enkelt å finne ut av hva som er tilgjengelig for live og hva som ikke er det.

Om det er sånn at du vil bruke Unibet streaming live så kan du også det. Da trenger du bare å trykke på kategorien for streaming og du ser hva som kan streames. Fotball fra England, Spania og Italia kan streames i tillegg til mange andre sporter. Det er et godt utvalg, men angående kvaliteten på streamen så avhenger det på tilbyderen. Det gjelder også kommentator og lignende. Det er ikke veldig sikkert at du får norske kommentatorer akkurat.

Både når det gjelder Unibet live betting og Unibet streaming live så har operatøren det du er ute etter, og det er faktisk ganske bra det!

Hva vi synes om Unibet

Som du sikkert har forstått så er det ganske lite vi har å klage på når det gjelder denne operatøren. Det er svært enkelt å finne frem til informasjon, og det er ingenting som er skjult som sådan. I motsetning til mange andre operatører er Unibet transparente, noe som er veldig bra for oss som spillere. Det gjelder uavhengig om det er snakk om Unibet registrering eller det å finne informasjon.

Det er også noe som gjelder for Unibet mobil. Den samme kvaliteten finner du om du spiller på telefon, hvor du får en svært god brukeroptimalisert opplevelse. Bedre enn det mange andre steder kan tilby. Det finnes også Unibet app, men det er vanskelig i Norge!

Måtene du kan få hjelp på fra Unibet

Det er noen gode metoder, og det er på telefon, hvor de har to nummer, og du kan også kontakte dem på e-post, kontaktskjema eller via live chat. Om du velger å bruke sistnevnte har de norsk service frem til midnatt. De har live chat åpent etter det også, men da er det den internasjonale avdelingen du får hjelp av.

Det ser vi ikke på som noe stort problem, og det er uansett så lett og raskt å få hjelp hos Unibet. Det er i tillegg massevis med informasjon på selve siden som du kan benytte deg av.

Email
info-no@unibetsupport.com
Telefon
800 24644
Chat

Lisens og annen viktig informasjon om Unibet

Unibet får sin lisens fra Malta (MGA/B2C/106/2000), og det er ingen bedre land å få det fra. Det stilles svært strenge krav til alle som vil ha lisens derfra og de regulative kreftene er såpass sterke at du som spiller ikke har mye å bekymre deg for. Bøtene og straffen for å ikke holde seg til reglene for en operatør kan være store, spesielt fra en utsteder som Malta.

Ansvarlig spill er også en stor del av bookmakere, og du har muligheten til å begrense din egen spilling om du vil det, eller så kan du ekskludere deg selv helt om du ønsker. Det er også lenker til organisasjoner som hjelper mot spilleavhengighet hvis du vil sjekke dem ut.

Unibet tar spillernes sikkerhet på alvor og bruker den seneste SSL teknologien for å beskytte deg mot alle potensielle angrep. Ingen andre enn Unibet får tilgang til private og økonomiske opplysninger, så du skal føle deg sikker mens du spiller hos Unibet. De har masse informasjon på siden selv om sikkerhet som vi oppfordrer deg til å ta en titt på.

Autor Johann Johaug Johann Johaug

Vår konklusjon av Unibet review

Det er rett og slett veldig mye positivt med Unibet, uansett om det er snakk om bonuser, utvalg av sporter og marked eller generell kundeopplevelse. Vi har forsøkt, men vi finner faktisk ingenting utpreget negativt med siden som sådan.

Noe som er svært sjeldent at vi kan si faktisk, så da vet du i det imnste at vi er seriøse på hvor god bookmaker dette er. Gi Unibet Norway en sjanse, for vi tror ikke du kommer til å angre!

Mer om forfatteren
200% til 100€
Besøk

De beste bettingsidene for sport

FAQ

Generelt må man ikke betale skatt på gevinster, men det innebærer at man tar ut mindre enn 10 000 kroner. Alt over det må skattes, så vi anbefaler at du tar en titt på lovverket for å unngå en potensiell smell.
Den får de fra Malta, som rett og slett er en av de beste lisensutstederne på markedet, og som du kan ha stor tillit til.
Det er åpent 24 timer i døgnet, men om du vil ha norsk hjelp så er det frem til midnatt.