Pinnacle anmeldelse 2023 – En introduksjon

Norske spillere er ikke akseptert hos Pinnacle! Vi anbefaler deg å åpne en konto hos Ivibeti stedet!
Ivibet registration

Det er visse bookmakere som man kanskje ikke har hørt om, men som virkelig overrasker når man vet litt mer om dem. Pinnacle er en av dem, og her skal vi ta en god titt på denne bookmakeren for å se hva den kan gi oss. Det er en god og pålitelig nettside, noe som er veldig positivt, og er det sånn at du kanskje tenker på å spille på en ny betting side, så bør du sterkt vurdere Pinnacle Norway. Se bare hvor fort en Pinnacle register går! Les videre her for all informasjon.

Ikke bekreftet
Pinnacle

Vurdering: 1/10

 • Live Betting: 1/10
 • Tippemarkeder: 1/10
 • Innskudd og betalinger: 1/10
 • Bonus: 1/10
 • Sikkerhet: 1/10
Til-
*18+; Betingelser og vilkår gjelder!

Hvordan en Pinnacle registrering foregår

Registrering i Pinnacle

Heldigvis er dette noe som går fort og smidig, Pinnacle er en veldig seriøs operatør, og de krever ikke mer enn det som er absolutt nødvendig. Det er fire trinn som sådan man må fullføre, men det er mer på grunn av at det ikke er så oversiktlig å ha alt på en og samme side.

Det eneste du skal fylle inn er navn, epostadresse, din ordinære adresse og alt det der. Det er på alle måter ganske standard. Du kan også velge hvilken valuta du vil benytte deg av, og det er kun euro som er tilgjengelig. Du kan ikke bruke NOK, men det er vel ikke verdens største problem, alt tatt i betraktning.

De har gjort en god jobb med å få deg i gang med spillingen så fort som overhodet mulig, og for at du skal kunne gjøre ditt første innskudd. Da er det greit at de ikke krever så altfor mye heller. Husk å skriv inn nøyaktig informasjon, så du får verifisert kontoen din, ellers blir det vanskelig.

Pinnacle betalingsmetoder – Greit utvalg

Vi alle vet hvor komplisert det er med betalingsmetoder i Norge, men heldigvis er ikke det verdens største problem hos Pinnacle. Det er ikke mange alternativ der, men de som finnes er gode og pålitelige, og ikke minst raske. Om du skal sette inn penger så kan bruke Neosurf og bankoverføring for å gjøre det. Det betyr at du har både e-lommebok og din egen bankkonto å bruke. Det raskeste og mest effektive er nok Neosurf. Du kan kun sette inn 200 euro per innskudd, og opp til 2000 euro om dagen. Innskuddet skjer umiddelbart, og det er ikke noen avgift man må betale.

Når det kommer til uttak så kan du bruke bankoverføring igjen, og MuchBetter. Det meste du kan ta ut er 10 000 euro per gang. Det er et gebyr på 12 euro for hvert uttak, så ta ut så mye du kan for å spare penger. For Pinnacle uttak tid så kan det ta opptil 24 timer, men det avhenger på hvilken metode du benytter deg av. For det er jo sånn at Pinnacle har mange alternativ tilgjengelige, så ta en god titt.

Pinnacle bonus – Viktig informasjon

Pinnacle er på mange måter en veldig uvanlig bookmaker, i at de ikke tilbyr noen oddsbonuser i det hele tatt. Uansett om du er ute etter velkomstbonus, eller andre bonuser når du er kunde der. Det er interessant, og høyst uvanlig. Om ikke annet så forteller det veldig mye om seriøsiteten til siden, og at de ikke ønsker å lokke kunder med tilbud.

De har tillit til deres rykte som en av de mest seriøse og beste bookmakerne på nett i dag er nok til å tiltrekke flere nye spillere. Og det er definitivt noe beundringsverdig i det! Det er en bookmaker fra den gamle skolen, og det er nok ikke noe du regnet med å finne i denne Pinnacle review!

Best sign up offer
1/10
Pinnacle
 • Veldig pålitelig og seriøs side
 • Veldig godt sportsutvalg
 • Mange sporter å spille på
Gyldighet
- dager
Bonus -
*18+; Betingelser og vilkår gjelder!

Markedene hos Pinnacle

Sportsbetting med Pinnacle

Dette er en stor styrke av Pinnacle Norway, og en som stadig vekk gir dem nye spillere. Når du besøker siden deres for første gang så er det akkurat det du selv kommer til å oppdage. Du vil finne marked for alt som er å finne marked for, uansett om det handler om fotball, Pinnacle tennis eller en annen sport.

Det er tross alt det spillere er ute etter, og de har rett og slett gjort en veldig god jobb med det også. For eksempel så finner du en mengde ulike marked for håndball. For eksempel så har en helt vanlig håndballkamp fra Østerrike veldig mange marked, relativt sett, både moneyline og handikap. Det er godt gjort, og så kan du regne med flere marked jo større kamper og ligaer det er snakk om, uansett sport egentlig.

Det er også bra, for det er så lett å spille hos Pinnacle. Du får oversikt med en gang på det som er tilgjengelig, og fargene på siden fungerer veldig godt. Ikke av estetiske grunner, men at det er lett å se hvor alt ligger på en måte, og kupongen er ikke skjult bort. Du klikker bare på det du vil spille på, så går det bra. Du kan spille singel, multispill og system om du vil, men det er ingen andre funksjoner som sådan.

Liker du å spille desimal, slik nordmenn som oftest gjør? Eller kanskje foretrekker du i stedet den britiske eller amerikanske varianten? Det kan du bytte på om du ønsker. Vit også at Pinnacle cash out er tilgjengelig, så du har det alternativet tilgjengelig for deg om du skulle ønske det! De har satt sammen noe veldig bra hos Pinnacle, og det som er så fint er at de ikke skryter av det, de bare presenterer det!

Gode sporter å velge mellom hos Pinnacle

Når det kommer til Pinnacle sports betting så har de naturligvis veldig mye bra å velge fra. Du har de store som fotball, tennis og basketball for eksempel, men du har også veldig mye annet. Det avhenger helt på hva du selv er ute etter, men alt det nordmenn liker finnes da hos Pinnacle.

De har også moderne varianter som e-sport, og det er jo nesten noe som de aller fleste spillere krever id ag. Man kommer liksom ikke utenom det, og det er i tillegg veldig god dybde. De har til og med en helt egen kategori for e-sport som du bør ta en titt på og da er det mange forskjellige konkurranser og spill som er tilgjengelige.

Alt fra Pinnacle tennis til cricket, boksing og veldig mye annet finnes på siden. Du kommer definitivt til å finne det du liker å spille på, med mindre du har en litt annerledes smak!

Hvordan fungerer Pinnacle live betting?

Svaret på det er at det egentlig fungerer veldig godt. De har en helt egen kategori for det på siden deres, og du får god oversikt på alt som er tilgjengelig der. De oppdaterer hele tiden hva du kan spille på, og det er en mengde ulike marked for sportene som tilbys for livespill. Vi skulle gjerne sett at de hadde en kalender for å vise hva som er tilgjengelig, men det er ikke så mye å gjøre med. Du kan regne med at det aller meste som kan spilles på vanlig måte, også er tilgjengelig for livespill.

Pinnacle live streaming er dog ikke noe man får. Det kanskje noe operatøren anser som en gimmick, eller bare noe de ikke anser for å være viktig nok. Det hadde vært greit å ha det tilgjengelig, men sånn er det!

Pinnacle er en veldig god bettingside med optimert mobilversjon

Når du skal plassere innsatser er det visse ting som er viktige. Det å få informasjonen som er relevant er noe som ligger høyt på listen. Og Pinnacle er veldig enkel å ha med å gjøre sånn sett. De tilgjengeliggjør alt du behøver av info med en gang, og det er ingenting som er vanskelig å finne. All informasjon til denne anmeldelsen var utrolig enkel og smidig å finne frem til.

Når det gjelder selve bettingen, så har de som sagt gjort det enkelt. Pinnacle er tilgjengelig på norsk, selv om den ikke har NOK som valuta. Oversikt på bettingen er gjort på en smart måte, og vi har jo skrytt så mye av operatøren allerede at du vet godt hva vi mener om Pinnacle!

Det finnes ingen Pinnacle app for deg å spille på. Det er kanskje noe som ikke betyr så mye uansett, men du kan uansett spille direkte på nettleseren om du vil det. For Pinnacle mobil har mye av det du er ute etter, og som du er vant å spille på når du gjør det på PC. Det er ikke verdens største problem for å si det sånn, så slipper du å laste ned programvare på telefonen din også!

Viktigheten av sikkerhet og sikkerhet mens du satser

Med tanke på hvor seriøs betting side Pinnacle er så er det ikke akkurat overraskende at de tar sikkerhet på alvor. Nettsiden deres er trygg og sikker takket være deres samarbeid med GoDaddy, som de har en signatur fra. Alt av finansielle overføringer blir passet på, så du kan spille og ha det gøy uten å måtte bekymre deg for noe i det hele tatt.

Så er det også sånn at Pinnacle har sin lisens fra Malta, som er en av de beste og strengeste regulatorene i bransjen. De stiller høye krav, og du er sikker på enhver side som har lisens derfra. Det er noe vi liker, og det gjør at de blant annet må ta ansvarlig spill på alvor.

Det innebærer at det er lenker til forskjellige organisasjoner som kan hjelpe. Du kan klikke deg direkte til GamCare om du behøver det, og de har også en helt egen seksjon for ansvarlig spill. Der får du all info, og hva du kan gjøre om du føler det blir for mye.

Gode kontaktmuligheter

Det å få hjelp med din spilling er nok noe du alltid kommer til å behøve. Det er alltids noe som går skeis, og da er det bra at man har 24 timers kundetjeneste hos Pinnacle. Du får ikke hjelp på norsk, men det er uansett noe man ikke bør regne med. De fungerer godt som det er, og du kan også ta kontakt via epost og kontaktskjema.

De responderer raskt og effektivt, og har ansatt mennesker som har god kunnskap om bransjen, og ikke minst Pinnacle selv. Ta også en titt på deres FAQ for å få svar der.

Pinnacle Bedriftsinformasjon

 • -
 • customerservice@pinnacle.com
 • 24 timer i døgnet
Responstid: Umiddelbart

Lisensiert:

 • MGA/B2C/290/2015
18+ mga

Etablert: 1998

Navn: Pinnacle

Adresse: Level 4, The Penthouse, Suite 2, Ewropa Business Centre

Konklusjon

Pinnacle Ikke bekreftet

Pinnacle Norge er en av de aller mest seriøse og pålitelige bookmakerne som finnes. De forsøker ikke å lokke med bonuser, eller gi deg lovnader av noe slag. De bare presenterer det de tilbyr, på en god og oversiktlig måte, som for eksempel god odds, så kommer du til å få lyst til å spille der. Det er ikke mange operatører som har den selvtilliten, og selv om man kanskje kan kritisere det at de ikke har bonuser, så er det noe som er beundringsverdig også.

De har egentlig gjort alt riktig, for elv om det skulle være at man kanskje vil ha mange bonuser, så betyr ikke det så mye om man får en dårlig generell opplevelse. Og veldig mange av klagene på andre gode bookmakere er at bonussystemet ikke er godt, og at det er vanskelig krav. Det får du ikke hos Pinnacle, hvor fokuset er på spillingen, og det liker vi. Høyt anbefalt!

Du er også velkommen til å velge andre bookmakere fra listen over anbefalte bookmakere.

FAQ

Anbefalte anmeldelser for bookmakere

1/10
William Hill
Til500Kr
10/10
Campobet
Til2000Krgratisspill
10/10
Ivibet
Til1500Kr