William Hill Norge – Alt du bør vite

William Hill godtar ikke spillere fra din region! Vårt beste alternativ for deg er Ivibet

Registrering hos Ivibet

Det er visse betting sider som er mer kjent enn andre. Hvorvidt det er fortjent eller ei kan man spekulere i, men det hjelper jo om man har vært i industrien i flere tiår. Noe William Hill har vært. Det gjør at når du spiller William Hill sports betting, eller ser etter William Hill bonus, så vet du at du får det beste. Det er viktig for veldig mange, og forklarer mye av populariteten til denne operatøren. Vil du vite mer så les gjerne om våre William Hill erfaringer, og hvorfor vi eventuelt anbefaler deg å spille der!

William Hill registrering – Raskt og effektivt

Selv om William Hill på mange måter er en ganske gammeldags og klassisk bookmaker, så har de gjort det lett med William Hill register. De krever ikke mye informasjon før du er i gang. Det er klart, ting som adresse, navn og lignende er noe som de vil ha, og at det skal være nøyaktig. Noe som egentlig er greit for deg å gjøre også, for når du skal verifisere kontoen din så må du ha korrekt e-post adresse og lignende.

Og derfor er det egentlig ikke så mange steg å nevne heller. Husk dog at du får et valg ved registreringen om hvilken velkomstbonus du vil ha. De har nemlig enhver, for casino og en for odds. Du kan velge å avslå begge, og bare spille med dine egne penger. Det er opp til deg, men det er egentlig det mest nevneverdige med registreringsprosessen.

Og det er definitivt veldig bra at det er sånn! Så det er bare til å sette i gang med registreringen, og deretter gjøre ditt første innskudd!

De ulike William Hill betalingsmetoder tilgjengelige!

Vi har sett en viss avslapping på restriksjonene som er satt på betalingsmetoder i Norge, noe som gjør at det å spille på William Hill er enklere. Blant annet har du flere gode metoder å bruke for innskudd. Populære metoder som Trustly, Skrill og NETELLER er tilgjengelige, og du kan også bruke kort og bankoverføring. Det er noe vi liker, og av det vi kan se så er alle metoder gratis også! Selve innskuddet skjer umiddelbart. Har du en bonuskode så kan du skrive den inn når du gjør innskuddet. Det er godt og smidig utført.

Det samme gjelder uttak. Selv om selve metodene for uttak er færre, så er det mer enn godt nok med Trustly, og bankoverføring og kort. En annen fin greie er at du kan ut via IBAN også, om du har en utenlandsk konto! Når det kommer til William Hill uttak tid så er det ikke noe som tar veldig lang tid i det hele tatt. Det tar opp til 72 timer for prosessering, men du kan ofte regne med at det går fortere. Det er ingen grense på hvor mye du kan ta ut, så her har William Hill Norge gjort mye riktig!

William Hill bonus – Hva du kan forvente!

Bonuser er ikke det store fokuset hos denne bookmakeren, og det er kanskje noe å bli vant med. Ikke at det betyr at det ikke finnes noen bonuser der i det hele tatt, for sånn er det ikke. Nei, du har gode velkomstbonuser, og du har også bet builder, som er en god funksjon.

Men utenom det er det ingen faste bonuser som sådan. Det som man blir tilbudt kommer via kampanjer, så hold et øye med på det, og ta en titt på kampanjesiden deres fra tid til annen for å være helt oppdatert på hva som foregår. Du kan med rette forvente mye fra bookmakeren, så vær oppmerksom.

Markedene hos William Hill

Dette er en stor styrke av bookmakeren, og enhver William Hill review kommer til å fortelle deg det. De har rett og slett gjort en veldig god jobb, og de vet jo naturligvis hva deres spillere vil ha. Det holder bare å ta en titt på sportsutvalget deres for å forstå det.

Først og fremst har de ekstremt mange sporter å spille på, og de har sikret at bortimot alle har også mange marked. Marked for fotball er naturligvis en stor greie, men om du heller foretrekker ishockey kanskje, så er det bortimot like mye å velge mellom der også. En helt vanlig NHL kamp har veldig mange marked, og de kan være individuelt baserte eller for hele laget.

Det samme gjelder sporter som boksing. Det er ikke like lett å komme med marked der, men det har William Hill gjort en god jobb med. Da er det naturlig at du kan forvente flere marked for store kamper, som når Tyson Fury er med eller Anthony Joshua.

Når det gjelder selve spillingen er det mye å skryte av også. Alt er så lett å finne frem til, og de kontrasterende fargene fungerer faktisk veldig godt i forhold til det å finne alt du ønsker å spille på. Du kan velge mellom singel, akkumulator, kombo og system, og du har som sagt bet builder også. Du trykker bare på utfallet du vil satse på og så vil en liten kupong dukke opp. Den tar ikke mye plass, og du får full og god oversikt.

Det er ikke mange grunner til å være negativ til William Hill, og marked er en av de beste aspektene. Det er rett og slett for mange av dem til å gå igjennom her. Husk at du har også William Hill cash out tilgjengelig. Det er en funksjon som bookmakere i dag nesten ikke kan leve uten, og det er ikke et problem her heller! Du kommer til å kose deg rett og slett!

Veldig god William Hill sports betting

Sportsutvalget hos en betting side må være bra. Det er ingen annen måte å få det til å fungere på, og det er ikke et problem her. De har virkelig et stort antall sporter tilgjengelige, hvor du egentlig kan bare slå deg løs på akkurat det du liker. Liker du for eksempel det litt mer moderne så er kanskje William Hill esports noe for deg, sammen med virtuell sport.

Om det derimot er mer sånn at du er ute etter de klassiske sportene, så er det veldig mye. Fotball er et naturlig fokus, men det er langt ifra begrenset til kun det. De har også en kategori for underholdning og spesialer, hvor du kan for eksempel satse på hvem som vinner Oscar.

En lettere måte å si det på er at alt nordmenn liker å spille på finnes hos William Hill. Det er også en god dybde i alt som blir tilbudt, for å gjøre det enda bedre. Så det er ikke kun fokus på Premier League og lignende. For å gjøre det lettere for deg selv så bør du kanskje bruke søkefeltet, da finner du nemlig frem mye raskere, for alle sporter!

William Hill live betting – En god opplevelse

Live betting er naturlig nok en stor del av spilleopplevelsen hos William Hill, og det er en egen kategori for det også. Der er det hele tiden oppdatert med de seneste kampene og alt av marked i tillegg. De har gjort det enkelt og oversiktlig å spille live, og du kan spille på fotball, tennis, cricket og mye annet. Husk at cashout er noe du kan benytte deg av, så det er mye moro å finne.

Dessverre finner du dog ikke William Hill live streaming. Noe som er litt skuffende, i forhold til alt det andre gode som finnes på siden. Det ville på mange måter komplettert det hele. Det finnes på den engelske versjonen, men det er kun der de har rettigheter også. Forhåpentligvis er det noe som forandrer seg snart, så vi kan både spille og se kamper live!

Funksjonaliteten hos William Hill

Enhver bookmaker vi skal anbefale må være god å spille på. Og da tenker vi ikke på aspekter som tilgjengelige sporter og marked, eller bonuser, men at det skal være en god side å bruke. Du skal finne lett frem til alt du trenger, uansett hva det skal være. En bookmaker som gjemmer slike ting vekk har ofte noe å skjule, eller stoler ikke på produktet de leverer.

Det er ikke et problem hos William Hill, hvor alt fra registrering, første innskudd til plassering av spill er veldig greit. I tillegg så finner du all info du behøver veldig fort. Det er ingenting som er skjult, og du får fort svar på alt du behøver. Det er en enkelhet i det de har gjort, noe vi er store fans av, og ønsker at flere bookmakere gjør det samme. Mye mer skryt enn det kan man ikke få.

Så fungerer også William Hill mobil veldig godt. Du kan spille direkte på nettleseren på telefonen din om du vil det. Det finnes en William Hill app om du heller vil bruke den, men da må du bytte region på din iOS om du vil det. Det finnes altså, og det er en høy kvalitet der også!

Sikkerhet og lisens

I dag er det slik at lisens er utrolig viktig, og det er heldigvis noe William Hill tar på alvor. De har sin lisens fra Malta, en av de beste i industrien. Alt er på plass sånn sett, og det gjør også at de tar ansvarlig spill på alvor. Ønsker du å begrense spillingen kan du det, og det er en rekke lenker til organisasjoner som også kan hjelpe. De er RNG sertifiserte, og jobber med GPWA.

Når det gjelder sikkerhet så bruker de den aller nyeste krypteringsteknologien. Det gjør at både dine personlige opplysninger og bankdetaljer er helt trygge. Det er ingenting å bekymre seg for, akkurat slik vi liker det!

Kundetjeneste

Behøver du hjelp så kan du først ta en titt på deres gode FAQ, og all annen informasjon som finnes på siden. Men om du trenger noen å prate med er live chat det beste. Det er alltid åpent, og selv om det ikke er hjelp tilgjengelig på norsk, så går det bra. Engelsk er noe vi alle kan, og hjelpen du får er umiddelbar og av høy kvalitet.

Email
support.mga@mga.org.mt
Chat

De har også et telefonnummer som er gratis å bruke, og du kan følge dem via Twitter. Men som sagt, live chat er den beste, raskeste og enkleste metoden å komme i kontakt, uansett når på døgnet du behøver det!

Autor Johann Johaug Johann Johaug

Konklusjon

Det er egentlig ingenting negativt å si om William Hill, og det er ikke så ofte det skjer. De har satt på plass en ganske komplett pakke når det kommer til din bookmaker opplevelse, og det er lett å se hvorfor den har eksistert helt siden 1934!

Kanskje kan de legge til live streaming, men det er i det store og det hele ikke den største klagen. Først og fremst er det en utrolig sikker og pålitelig side å benytte seg av, og det er noe vi verdsetter veldig høyt. Skal du prøve det på en ny bookmaker så er William Hill et veldig godt alternativ!

Mer om forfatteren
100% til 1500Kr
Besøk

De beste bettingsidene for sport