Betfair Norge – Alt du behøver å vite!

Betfair godtar ikke spillere fra din region! Vårt beste alternativ for deg er Ivibet

Registrering hos Ivibet

Betfair er en av de mest kjente online operatørene i bransjen i dag, og det er veldig mange som velger å spille der. Det er det mange gode grunner til, og om du vil vite mer om Betfair sports betting, hva du kan forvente og den høye kvaliteten, så leser du videre. Det er mye bra å vite, uansett om det gjelder Betfair bonus, eller noen av de andre aspektene. Betfair Norge er en av de beste i industrien, og her forteller vi deg om hvorfor!

Hvordan en Betfair registrering foregår

Betfair anmeldelse

Det er alltid et godt tegn når en bookmaker gjør det så enkelt og smidig som mulig for deg når det kommer til Betfair register. Det er noe som er viktig for oss når vi skriver vår Betfair review. Det er ikke sånn at det er greit om det tar lang tid med registreringen.

Det er altså ikke noe å tenke på her, hvor du bare trykker på «Registrer deg nå» for å sette i gang. Da skal du fylle ut det vanlige som du er vant med. Det betyr navn, epostadresse, passord og telefonnummer. Du skal også fylle inn adressen din, og vi kan anbefale at du skriver inn korrekt informasjon. Da kan ikke operatøren klage på at du har skrevet inn feil informasjon.

Det er også viktig for det kan hende at du må verifisere kontoen din, og gir du dem feil kontaktinformasjon så kan du ikke gjøre det. Da kan du for eksempel ikke foreta uttak, så det er noe du bør passe på.

Hvilke Betfair betalingsmetoder som finnes

Det er ikke verdens enkleste sak i Norge å være med hos en online bookmaker. Det er lagt ganske store restriksjoner på oss, men heldigvis finnes det i hvert fall visse alternativ. Når det kommer til innskudd så kan du blant annet velge mellom Mastercard, Visa og bankoverføring. Det er ikke all verdens av alternativ, men det er i det minste gratis å sette inn penger. Selve innskuddet skjer umiddelbart også, så det er ikke så veldig mye å lure på sånn sett. Legger de til alternativ for e-lommebok så hadde det jo vært enda bedre selvsagt.

Det samme er dessverre tilfellet når det gjelder uttak. Det er svært få alternativ tilgjengelige, så det er greit at det finnes noen i det hele tatt. Du får i det minste utbetalingen gratis, og når det kommer til Betfair uttak tid så er den ganske rimelig også. Prosesseringstiden er akseptabel, så du kommer ikke til å treffe på altfor mange problemer.

Betfair har en god bonus

Det viktigste for mange er nok hvordan bonusen ser ut, og den er god hos Betfair. Skal du spille på oddsen så er bonusen 100 prosent opp til 1000 kroner, så det er mer enn nok å spille for. Det er nok av andre bonuser også for å underholde deg, og du kan dra nytte av bonusen uansett om du spiller på PC eller på Betfair mobil.

Hva du kan spille på hos Betfair

Betfair har tilbud mange sportsgrener for tipping

Heldigvis er en av de sterkeste sidene til Betfair at de har veldig mange marked og sporter å velge mellom. Det er noe som gjør at man kan tilgi en hel del faktisk, selv om det i dette tilfellet ikke er så mye å tilgi uansett.

Først og fremst er det snakk om markedene, og når det kommer til Betfair sports betting så har de gjort en veldig god jobb. Ta bare en titt på hva som er tilgjengelig for fotball for eksempel. Du kan satse på marked som første hjørnespark, handicap, siste innkast, målgjører og mye annet. Det er rett og slett en stor styrke av siden, og det er noe som langt i fra er begrenset til kun fotball.

Det holder å velge en tilfeldig sport for å se hva vi mener. Til og med en sport du kanskje ikke tenkte hadde marked kan overraske deg. Greyhound racing er et veldig godt eksempel sånn sett, og noe som forteller deg ganske mye om prioriteten og det du får hos Betfair sports betting rent generelt også.

Og det er også veldig bra når man legger det sammen med hvor lett det er å sette i gang med spillingen også. Det er bare å se igjennom de forskjellige markedene og utfallene man vil satse på og velge dem. Da vil selve spillekupongen dukke opp og du kan velge om du vil spille system, kombo eller singel. Akkurat det er litt opp til deg, og gjør jo at du som spiller har stor valgfrihet hos Betfair.

Selve spillingen er altså smidig og uten noen problemer sånn egentlig. Du kommer raskt i gang, og så lenge du har midler å spille med så kommer du naturligvis ikke til å treffe på noen problemer med å plassere en innsats heller.

Husk at du kan velge om du vil spille med oddsen som desimaltall, amerikansk eller brøk. Det er helt opp til deg hva du velger, men det er ingen tvil om at nordmenn flest bruker desimaltall. En annen ting er også det at du har Betfair cash out tilgjengelig.

Det er en veldig populær funksjon, som gjør live betting enda mer underholdende og spennende. Det gjør at du kan sikre deg mot eventuelle tap, eller ta penger ut i forkant før kampen er ferdig spilt. Det er altså noe som brukes av veldig mange. Det er ellers andre funksjoner som akkumulatorer og bet builder på siden, som du sannsynligvis kan ha det veldig gøy med.

Som du forstår så er det veldig mye å like med denne operatøren, så det er ikke så mye å tenke på eller nøle ved, om du skal sette i gang med en ny bookmaker!

Betfair sports betting – Alt du kan ønske deg

Det er ikke bare et godt og stort utvalg av marked du får velge mellom på denne siden, da de også har veldig mange sporter. De har nesten 30 ulike sporter, og det er en god dybde på alle av dem, i tillegg til at det også finnes live betting. Det gjør utvalget og tilbudet for deg som spiller nært komplett.

Det er tilpasset det norske markedet også, så alle dine favoritter er så klart med, naturligvis fotball og lignende. Det finnes også Betfair cricket å spille på om du vil det, og det er generelt sett veldig mye å velge mellom.

De forsøker også å holde seg moderne og relevante ved å tilby spill på e-sport, noe de nesten er forpliktede til å gjøre med tanke på hvor populært det faktisk er. Og de har en helt egen seksjon for virtuell sport. I tillegg til at de naturligvis har casino også som du kan spille på.

Som sagt, det er mye der, og det er positivt på alle mulige måter. Du kommer til å finne alle dine gamle favoritter, samtidig som det er svært sannsynlig at du kommer også til å finne nye og spennende sporter å spille på.

Du bør prøve Betfair live betting

Live betting er en av de aller mest populære og mest brukte funksjonene hos en bookmaker, og Betfair er ikke et unntak. De har et av de beste utvalgene når det kommer til live betting, og har så klart en egen kategori for det. Du finner alt du behøver der, uansett hva det skulle være egentlig, og de tilbyr livespill for fotball, volleyball, e-sport og mye annet.

Fotball er alltid det store fokuset sånn sett, men det er ikke noe som bør overraske, men de har altså ikke begrenset seg bare til det. Og husk, Betfair cash out er noe du kan benytte deg av, så gjør gjerne det når du føler at det passer som aller best.

Når det gjelder Betfair live streaming så tilbyr operatøren også det. Det finner du fort, spesielt om du er inne på live betting siden. De tilbyr mye for live streaming også faktisk, og sporter som fotball, basketball, boksing og mye mer er tilgjengelig. Du har spansk La Liga, Fa Cupen fra England og Ligue 1 som bare noen av ligaene og cupene du kan se mens du spiller.

Det gir en helt annen dimensjon til spillingen for å si det sånn!

Vårt inntrykk av bookmakeren

Det er rett og slett mye å like med hvordan de har satt opp siden sin. Det er lett å komme frem til informasjon, uansett hva det skulle handle om, og det er oversiktlig og enkelt ellers. Det er det ikke alle bookmakere som klarer å få til, så det er tydelig at de har gjort noe riktig sånn sett. Det hjelper jo at de har mye å tilby når det kommer til spillemuligheter, bonuser og lignende, så du kommer til å bli interessert i å utforske hva som finnes på siden sånn ellers.

All informasjonen til denne Betfair anmeldelse var for eksempel veldig enkel å finne, og det er ikke sånn at de forsøker å skjule noe.

Om du liker mobilspill så ta en titt på Betfair app, de har en egen dedikert side til det. De har app både for iOS og for Android, og du kan spille direkte på nettleseren om du heller foretrekker det. Det beste er uansett at du har valgfriheten, noe som sier litt om hvorfor det er en så populær bookmaker som det faktisk er!

Din sikkerhet

Dette er noe som blir tatt på største alvor, og operatøren bruker den seneste SSL krypteringsteknologien for å passe på. Det er viktig og noe du bør sette pris på når du skal velge hvilken operatør du vil spille på. De bruker brannmurer og alt det som hører til for at du skal være sikker.

Så hjelper det også at de har lisens fra Malta Gaming Authority, en av de absolutt beste i bransjen. Det gir en trygghet, for de stiller strenge krav til alle operatører som vil ha lisens fra Malta.

En siste ting som man bør vite om er at om er opptatt av ansvarlig spill, så jobber Betfair med GamStop og andre organisasjoner for å bekjempe spilleavhengighet. Så det er en god operatør på alle mulige måter!

Måter å få hjelp på

Du kan kontakte Betfair via live chat og e-post, men ikke telefon av det vi kan se. Det er dog ikke så mange som bruker telefon uansett, så det er ikke så farlig uansett.

De har et skandinavisk team som hjelper deg, og om det ikke er tilgjengelig får du hjelp på engelsk. Hjelp får du altså uansett, om enn ikke døgnåpent.

Email
customersupport@betfair.com
Chat
Autor Johann Johaug Johann Johaug

Konklusjon

Som du sikkert har forstått til nå så er det veldig mye vi liker med Betfair. Den har egentlig alt det vi er ute etter hos en bookmaker. Vi har faktisk ingenting negativt å si, og om det er sånn at du virkelig er ute etter et nytt sted å spille, så vil vi anbefale denne for deg. Det gjør vi faktisk uansett om du er ute etter en ny bookmaker eller ei, da den er såpass god å spille på!

Mer om forfatteren
100% til 1500Kr
Besøk

De beste bettingsidene for sport

FAQ

Den får de fra Malta Gaming Authority, noe som kanskje er det aller beste stedet å få det fra. Du kan stole på en bookmaker som har sin lisens derfra!
Den ligger på opp til 72 timer, men kan også bli gjort på 48 timer. Det er litt lenger enn det andre konkurrenter får til, men det er ikke så mye å gjøre med.
Ja, det gjør det. Det er noe som tilbys i stor grad, og er kanskje noe av det viktigste på siden. Du har Betfair live streaming også!