Bet365 anmeldelse – Alle sport og betting marked jeg trenger

bet365 godtar ikke spillere fra din region! Vårt beste alternativ for deg er Ivibet

Registrering hos Ivibet

Bet365 er en bettingside som har stort sett alt du trenger, eller i det minste det jeg er ute etter når det kommer til betting. Når man besøker bet365 Norge så vil man fort oppdage alt det gode med siden, spesielt om man liker sports betting eller kanskje spesielt bet365 live streaming, som er en veldig populær tjeneste på siden, som er kjent over hele industrien. Om du er interessert i å vite mer om denne operatøren så anbefaler jeg at du leser videre, du får vite det du trenger, uansett om hva det er!

bet365 registreringen – Så raskt som jeg liker

Bet365 anmeldelse

Jeg er sannsynligvis ikke den eneste som liker at ting er gjort på en enkel måte. Og det kan man trygt si at bet365 har gjort når det kommer til registreringen. De krever ikke veldig mye informasjon, og det er stort sett de mest grunnleggende opplysningene om deg selv. Altså ting som navn, e-postadresse, hvor du bor og fødselsdag.

Oppgi riktig telefonnummer også, fordi når du skal verifisere kontoen er det ofte via telefon bet365 gjør det, det var i hvert fall sånn for meg. Har du en eventuell bonuskode kan du skrive den inn når du registrerer deg, men ellers er det faktisk ganske greit med en bet365 register. Som sagt, husk at du må verifisere kontoen, før du gjør eventuelle uttak.

bet365 betalingsmetoder – En unik oppdagelse

Når jeg registrerte meg på bet365 oppdaget jeg at de ikke har tradisjonelle betalingsløsninger for oss nordmenn. Det er på grunn av regjeringen og retningslinjene som er lagt. Den eneste måten jeg kunne gjøre både innskudd og uttak på var om jeg benyttet meg av en utenlandsk bank. Men har man et Visa kort så skal det gå bra uansett, og det koster jo ingenting å sette inn penger heller, noe jeg liker godt.

Det samme gjelder faktisk når det kommer til uttak. Det er gratis å ta ut penger. Om jeg noen gang vinner så mye, så er det først da dette vil være et problem. Når det kommer til bet365 uttak tid så er det en behandlingstid på opp til 5 bankdager. Generelt er det noe jeg er fornøyd med, spesielt med tanke på restriksjonene som er pålagt.

bet365 bonus – En god start

Bet365 vet hva de driver med, uansett hva det er snakk om. Derfor har de også en veldig fin bonus, som jeg syntes hadde gode vilkår og en god nok startsum. Som sagt, vilkårene er også enkle nok å oppfylle, og det er andre gode promoer på siden for å underholde deg, om bonuser er viktige for deg. Jeg personlige liker det, så jeg dømmer ikke! Husk dog at du må være over 18 for å spille og ta del i bonusene, og vilkårene er også noe du må tenke på.

3 høydepunkter:

  • Det er et helt fantastisk utvalg av spill, uansett marked og odds du er ute etter.
  • En av de beste live streaming tjenestene i industrien, og en jeg kommer til å bruke ofte.
  • Svært pålitelig side å bruke, og en av de beste i hele bransjen.

Gyldighet: Du har 60 dager på deg til å bli ferdig med bonusen.

Bonus: Du får en god bonus for å starte spillingen men du må være over 18, og krav og vilkår gjelder.

Jeg er storfornøyd med markedene og oddsen hos bet365

bet365 tilbyr unike spillmarkeder

Det er en grunn til at bet365 har fått et så godt rykte blant spillere som det har. Og det var noe jeg så frem til å oppdage selv ved operatøren. Når man besøker den så blir man umiddelbart slått av alle sportene som er tilgjengelige, og markedene. Det er klart, bet365 var en av de første selskapene som startet med marked, så dette er kanskje noe man forventer fra dem.

Da dette er et engelsk selskap er det ikke rart at bet365 cricket er populært, noe man blant annet kan se på markedsutvalget deres. Det er nok ikke mange av deres rivaler som kan måle seg med det utvalget av marked for cricket som det denne operatøren kan, hvor du kan satse både på hvem som blir beste slagmann og beste bowler. Liker du fotball er det mye bra der også, som for eksempel hvem får det første hjørnesparket i kampen, eller hvilket lag får flest gule kort. De har dekket mye hos bet365, og det er noe som jeg anser for å være veldig positivt.

Det samme kan man si om siden generelt, i forhold til hvordan det er å finne frem til spill og hvordan det er å plassere spill. En bookmaker som dette, med all den erfaringen, vet hva spillere vil ha, og du trykker på utfallet du vil satse på, summen du vil satse, så dukker spillekupongen opp. Det er gjort på få sekunder så jeg kunne fortsette å finne spill ganske raskt. Gledelig nok er det både singel, system og kombo tilgjengelig å spille på.

Jeg la også merke til at en rekke populære funksjoner som bet builder, oddsboost og bet365 cash out er noe man finner hos bet365. Det er jo noe mange spillere forventer, så det er bra at det er noe man finner. Der dette er tilgjengelig så blir det reklamert om så du vet når du kan utnytte tilbudet.

bet365 sports betting – Alt man kan tenke seg

Er det noe jeg forventet så var det at jeg kunne finne bortimot alle sporter og alle ligaer og cuper tilgjengelige å spille på hos bet365. Og jeg ble ikke akkurat skuffet, da det er en operatør fullstappet med sporter, fra de mest populære som fotball, tennis og basketball, og noen litt mer diffuse, i hvert fall i det norske markedet som bet365 cricket, eller sporter som backhopping, som ikke er en kjent sport her til lands.

Men da jeg liker sporter som e-sport og virtuell sport er jeg glad for at det finnes, og det er en stor prioritet hos bookmakeren. Alt du som nordmann liker å spille på finner du hos bet365, så det er ikke så mye å tenke på egentlig for sports betting er dekket på denne bettingsiden!

Mye å like med bet365 live betting

Det er ikke akkurat ukjent at bet365 var en av de første selskapene som startet med live betting. Og det er tydelig når man ser hvor mye bra du får med det i forhold til spill, kamper og events. Det er en egen seksjon, så det er lett å finne hva du vil spille på. Du kan bruke skjemaet deres for å se hva du kan spille på i fremtiden, og det er ikke bare begrenset til fotball som man kan spille på. Vi liker at de har utvidet utvalget av sporter til mer enn bare fotball.

Det samme kan man si når det gjelder bet365 live streaming, som er en svært god funksjon på siden. Det er visse krav man må oppfylle før man får tilgang til live streaming, men det er ikke akkurat vanskelig å gjøre. Da får du tilgang til mange sporter, og mange gode ligaer i tillegg. Hva med MLS, eller baseball? Valget er vårt!

Sikkerheten og lisensen til bet365 operatøren

Hos bet365 har de lisens fra Malta (MGA/B2C/531/2018).Hver gang jeg at en bookmaker har det, så har jeg litt mer tillit til den, og gjør at jeg føler meg litt sikrere på å spille der. Det stilles strenge krav til enhver side som har lisens fra Malta, og for spillere som deg og meg er det bare gode nyheter.

Man ser det blant annet ved at operatøren jobber sammen med eCOGRA og at det er direkte lenker til organisasjoner som jobber mot spilleavhengighet.

Jeg har sett dette blant annet i sikkerhet, ettersom bet365 bruker standard SSL-kryptering for å ta vare på all informasjon, enten det er privat og personlig eller de økonomiske detaljene det er snakk om, som de fleste norske bettingselskaper. Det er bare noe som gir et veldig godt inntrykk, og en god grunn til at jeg kommer til å fortsette å spille der.

Få hjelpen man trenger

Når du trenger hjelp så er det lett å få det hos bet365. Jeg kontaktet dem via live chat og ble møtt av en dansk kundeservicemedarbeider. På dagen får man norsk hjelp, mens på kvelden så er det dansk, eller kanskje også engelsk. Jeg fikk også hjelp veldig rask, noe som hjelper på inntrykket, og det er også mulig å sende dem mail. Det er også et alternativ å poste dem, men det tar litt for lang tid til at det er noe jeg kommer til å gjøre. Men om det er for deg, så slå deg løs!

Email
support-eng@customerservices365.com
Chat

Hva jeg synes om siden som sådan

Det er tydelig at utviklerne bak bet365 har tenkt mye på hvordan de skal sette opp siden. Og da tenker jeg ikke på ting som hvordan den ser ut, eller layout. Jeg snakker mer om hvor lett det er å registrere seg på siden, og hvor lett det er å plassere spill også. Ikke bare det, men all infoen jeg har kommet med her er utrolig lett å finne. Jeg liker at disse tingene er så enkle hos operatøren, for det er mange sider som gjør det mye vanskeligere.

Dette er faktisk noe som også gjelder bet365 mobil. Som du kanskje vet så er ikke bet365 Norge app tilgjengelig i vårt land, men da jeg testet mobilsiden så fungerte den veldig godt, og alle funksjonene som var på PC var også på telefonen. Det gjelder selve bettingen, bonus, live betting og live streaming!

Autor Johann Johaug Johann Johaug

Jeg liker rett og slett veldig godt hvordan bet365 Norway fungerer! Det gjelder egentlig alle aspekter av den, og med tanke på at siden er begrenset av hvordan den norske stat opererer så synes jeg de har gjort en god jobb.

Mye mer enn det er det ikke å si, så om du ønsker å registrere deg på en ny side, så anbefaler jeg den høyt. Det er ingenting åpenbart jeg kunne tenke med at de må forbedre, så godt fungerer den faktisk.

Mer om forfatteren
100% til 1500Kr
Besøk

De beste bettingsidene for sport