ComeOn Norge – Hvorfor du bør registrere deg hos bookmakeren

ComeOn godtar ikke spillere fra din region! Vårt beste alternativ for deg er Ivibet

Registrering hos Ivibet

ComeOn er en av verdens mest kjente og populære bookmakere, men når du vil registrere deg på en ny side så er det jo greit å vite alt mulig som er relevant. Og når det kommer til ComeOn sports betting er det jo ikke veldig mange andre bettingsider som kan måle seg, og uansett om du vil vite om ComeOn bonus, ComeOn betalingsmetoder eller lese generelt ComeOn anmeldelse, så er dette den ideelle artikkelen for deg. Få all informasjonen du behøver, så kan du til slutt begynne på din ComeOn registrering!

ComeOn registrering – En smidig og rask prosess

ComeOn anmeldelse

For å starte registreringsprosessen så trykker du kun på «Åpne konto», en grønn knapp, og du er i gang. Da vil du se at det er en svært rask og rimelig prosess, hvor du først må kun skrive inn e-postadresse og passord. Det krever ikke mye for å sette i gang.

Det er faktisk bare et par steg man må fullføre for å bli ferdig med registreringen. Etter at man har skrevet inn e-postadresse og passord så er det mer grunnleggende informasjon om deg som kreves. Det vil si Fornavn og Etternavn, Gateadresse, Postnummer og Poststed. Du må også skrive inn ditt telefonnummer og fødselsdato, og det er klart det er å anbefale at du skriver inn all korrekt informasjon.

Det er fordi det kan hende at ComeOn krever verifisering av kontoen din, og om du har skrevet inn noe som ikke stemmer så kan det komplisere det hele for deg. Det er dog ikke nødvendig med noen annen type av informasjon, altså ting som kortdetaljer og lignende, så du kan sette i gang ganske fort med spillingen din, etter at du har foretatt ditt første innskudd.

ComeOn betalingsmetoder – Et svært godt utvalg

Det man finner hos ComeOn når det kommer til betalingsmetoder er sjeldent at man finner noe annet sted for norske bookmakere. Hos ComeOn Norway får du muligheten til å benytte deg av Visa, Astropay Wallet & Card og Luxon Wallet. Det høyeste du kan sette inn per innskudd er 93 950 kroner, og om du setter inn 2349 kroner eller mindre er det et gebyr på 2,5 prosent. Det er litt skuffende, men lite å gjøre med, tross alt.

Mange av de samme alternativene kan du benytte deg av når du endelig har vunnet noen ting og vil ta ut dine gevinster.. Bruker du e-lommebok så tar det opp til 24 timer å få pengene utbetalt, for de øvrige metodene kan det ta litt lenger tid. Det kan ta opp til 10 dager. Du har muligheten til å benytte deg av to gebyrfrie uttak i måneden, deretter koster det 49 kroner for hvert uttak for den måneden. ComeOn uttak tid tar altså ikke for lang tid, avhengig på hva du velger.

Grensene på hvor mye du kan ta ut varierer veldig, og avhenger helt på hvilken metode du benytter deg av, så det er noe å tenke på og vurdere før du bestemmer deg for hva du vil gjøre. Det er et godt utvalg av betalingsmetoder, så det er ikke noe å bekymre deg for.

ComeOn bonus – Alt for en god start

Når du registrerer deg hos ComeOn er velkomstbonusen på 600 kroner om du setter inn 100 kroner. Det er en høy bonus, med ganske gode vilkår, så det er naturlig at det er noe du bør dra nytte av. Du kan også velge en annen bonus, men velger du den kan du ikke velge den andre. Det er altså kun en av dem du kan benytte deg av.

Det er ellers andre bonuser og kampanjer på siden, og du kan også tjene opp poeng for å kjøpe fordeler og bonuser hos ComeOn. Pass på så finner du nok akkurat den bonusen som passer for deg og ditt behov!

De forskjellige markedene hos operatøren

ComeOn har et bredt utvalg av markeder

Enhver bookmaker er nødt til å ha et så stort utvalg av marked og sporter som mulig. Det er rett og slett noe deres spillere krever for ellers bare går de over til en annen side å spille på. Det er marked for alle sportene, men det er klart visse av dem har flere marked, grunnet hvordan sporten spilles. Er det sånn at du skal spille ComeOn sports betting på noe som fotball kan du forvente mange flere marked enn for kampsport.

For fotball er det flere titalls marked for selv de minste kampene, hvor du blant annet kan satse å første corner, første målgjører og mye annet. Det gjør det mer interessant å spille, og det finnes flust av marked for både basketball, håndball og tennis. Det handler egentlig bare om å finne det du liker å spille på, og sette i gang.

For øvrig er det verdt å nevne at det også er en svært enkel prosess. Du finner bare den kampen eller det markedet som du vil spille på og trykker deretter på ønsket utfall. Da dukker spillekupongen opp med en gang så kan du bestemme innsatsen du er komfortabel med og om du vil spille singel, system eller kombo. Det er vel så enkelt som at det du er vant med fra andre operatører får du også med ComeOn sports betting, så det handler om å finne noe du liker.

Alle funksjonene du er vant med er også tilgjengelig, som blant annet ComeOn cash out. Når det er tilgjengelig vil du se det klart og tydelig merket, og operatøren har også for eksempel andre funksjoner, som blant annet oddsboost og lignende. De har en egen butikk som du kan kjøpe visse fordeler fra, ved å bruke dine egne penger eller om du bruker opptjente bonuspoeng fra ComeOn.

De har gjort det enkelt og greit å spille hos dem, og mer enn det så er det en hyggelig opplevels

Veldig godt utvalg i ComeOn sports betting

Som forventet er det ikke mangel på sporter, men det er vel kanskje ganske tradisjonelt i forhold til det de tilbyr og hva du kan forvente. De har jo alt som er populært i Norge, og en ComeOn review er ikke komplett uten å nevne at de har blant annet fotball, tennis, basketball, kampsport og motorsport, i tillegg til mer trendy måter å spille på som og ComeOn esport.

Utover det at de har mange gode sporter som du kan spille på så er det også stor dybde. Det betyr at om du ønsker å utforske andre ligaer, cuper og konkurranser så kan du gjøre det, og det er tydelig at de har forsøkt å gi deg så mye å velge mellom som mulig. Det er diffuse ligaer og divisjoner, også for sporter som kanskje ikke er blant de mest populære. Om ikke annet gjør det spillingen litt mer underholdende og usikker, og det er vel verdt noe i seg selv det!

Dine alternativ for ComeOn live betting

Det er vel sånn at alle bettingsider må ha et alternativ for live betting, og hos ComeOn er det jo en egen seksjon. Der får du vite om alle dine muligheter, og hva som faktisk er tilgjengelig. Det er ikke store mangler ved denne seksjonen så det er bare å slå seg løs. Det er tydelig hva du kan spille på, og også hva som forventes i de nærmeste dagene. ComeOn har ikke begrenset live betting tilbudet til kun fotball heller, så det er mye å ha det gøy med.

De har ogå forsøkt å ha et så bredt utvalg når det gjelder ComeOn live streaming. Det innebærer at du kan spille på tennis, fotball og mye annet og samtidig ha tilgang til kampene live for å se dem. Det er noe som er veldig populært hos mange, og det er mange gode ligaer og konkurranser som du kan ta en titt på.

Inntrykket av ComeOn Norge

Det er en veldig enkel side å bruke, uansett hvordan du har planlagt det. Du får umiddelbart oversikt over spillingen din, og hva du kan gjøre, så det er liksom bare å sette i gang med en gang. ComeOn register gjøres raskt og effektivt, og det å spille har vi nevnt hvor lett det er. Vi liker rett og slett utførelsen av ComeOn og hvor funksjonell og god den er, så det er bare å sette i gang med spillingen med en gang.

Det kan du også gjøre på ComeOn mobil om du vil, da det er en mobiloptimalisert mobilversjon. Du kan velge mellom ComeOn app eller det å spille direkte på nettleseren, men om du velger app så er det noen omveier å ta, som operatøren selv forteller om. Det er dog absolutt et godt alternativ for deg som stadig er på farta!

ComeOn Norway – En sikker og trygg sportsbetting nettside

ComeOn får sin lisens fra MGA, som er en av de beste lisensutstederne i bransjen. Du kan spille i sikkerhet og trygghet om at det er stilt strenge krav i forhold til reguleringer og hva som kreves av ComeOn for at de skal få lisens fra MGA. Da det strengt tatt ikke er noen andre bedre steder for lisens når det kommer til spillere.

Det er jo noe man ser når det kommer til sikkerheten og at ComeOn har samarbeid med en rekke ulike organisasjoner som jobber mot spilleavhengighet. De jobber sammen med blant andre GamCare og BeGambleAware. Du kan også begrense din egen spilling om du føler det er nødvendig.

Sikkerhet er også tatt på alvor, hvor det er trygt å overføre penger, og opprette en konto. De bruker den seneste SSL krypteringsteknologien, og de benytter seg også av Thawte for å passe på at du har en trygg spillhverdag hos ComeOn Norge.

Rask respons for kundeservice

En gang i blant kan det bli sånn at du trenger hjelp til noe. Det er ikke noe som er direkte uvanlig, og hos ComeOn får du hjelp på norsk, både via e-post, telefon og live chat. Som alltid er live chat den raskeste metoden å bruke, men om det er mer teknisk hjelp du trenger kan du også bruke kontaktskjemaet. Det er dessverre ikke døgnåpen hjelp tilgjengelig, noe som vi gjerne skulle sett blitt lagt til.

Men hjelp får du, og det er mye informasjon tilgjengelig på siden generelt sett, også via deres FAQ.

Email
kundeservice@comeon.com
Chat
Autor Johann Johaug Johann Johaug

Konklusjon

Det er veldig få mangler hos ComeOn rent generelt sett. De har en fin bonus for deg å spille med, det er mange marked og sporter, og det er generelt en god og fin pålitelighet ved spillingen. Vi skulle kanskje sett at de la til døgnåpen kundetjeneste, men utenom det så anbefaler vi sterkt at du spiller hos ComeOn Norge, det er rett og slett en av de beste bookmakerne på markedet i dag.

Mer om forfatteren
100% til 1500Kr
Besøk

De beste bettingsidene for sport

FAQ

Den har de fått utdelt fra MGA, en av de beste og mest pålitelige i bransjen. Det er gode grunner til å stole på operatøren, som uansett er en av de beste i bettingmarkedet.
Det gjør det, og du kan velge om du vil bruke app, som du må laste ned ComeOns egne nettside for Android, eller om du vil spille direkte på nettleseren.
Det kommer an på hvilken metode du bruker, så det er noe du må passe på for å finne ut av når du velger metode.