LeoVegas erfaringer – Hva du kan forvente

LeoVegas godtar ikke spillere fra din region! Vårt beste alternativ for deg er Ivibet

Registrering hos Ivibet

LeoVegas er en av de mest kjente operatørene i bettingmarkedet i dag, og det er det en god grunn til. De har alt du trenger av gode funksjoner, ikke minst en fin LeoVegas bonus, og liker du fotball så kan LeoVegas fotball være midt i blinken for deg. Her skal vi se på alt det som gjør dette til en god operatør, og hvor du vil få all den relevante informasjonen du behøver, før du eventuelt går til LeoVegas registrering! Så les gjerne videre for å få all det viktige med deg!

En enkel LeoVegas register for deg å gjøre

LeoVegas anmeldelse

Når du har bestemt deg for å spille hos LeoVegas, så trykker du på Logg inn øverst til høyre. Der kan du deretter velge å lage en ny konto. Noe som er fint med denne bookmakeren er at de tillater deg å bruke din Facebook-konto eller Google-konto som en registrering. Da foregår det hele veldig raskt og smidig, og du vil fort være i gang med spillingen.

Om du derimot ønsker å registrere deg på den klassiske måten så kan du det. Da skriver du først inn din e-postadresse, og passord. På det første steget skal du også skrive inn ditt telefonnummer.

Det siste steget består av at du skal skrive inn personlige opplysninger. Det vil si detaljer som navn og etternavn, hvilken adresse du er registrert i og du kan også velge å sette grense på hvor lenge du kan spille hver dag. Det er en smidig og rask registreringsprosess, og du bør velge her hvilken bonus du vil ha. Hvorvidt du velger for casino eller odds er opp til deg, og du kan også velge bingobonus.

Dette er alt som kreves faktisk, og du kan sette i gang med spillingen din. Vi oppfordrer deg til å gi dem korrekte opplysninger, både angående telefonnummer og navn, da det er sannsynlig at de vil kreve dokumentasjon for verifisering på et senere tidspunkt.

De forskjellige LeoVegas betalingsmetodene som finnes

Dessverre er ikke LeoVegas betalingsmetoder en stor styrke på siden, og det er det jo en grunn til. Den norske stat begrenser mye sånn sett, men du har i det minste mulighet til å bruke Neosurf og bankkort. Begge deler er effektive og gode, men det er ingen tvil om at det går raskere om du bruker Neosurf, spesielt når det kommer til innskudd. Det koster ingenting å gjøre innskudd, og det er heler ingen grense på hvor mye du kan sette inn per gang.

Det er ikke en grense av det vi kan se for uttak heller, men du har kun tre gratisuttak per måned. Deretter koster det deg 30 kroner per uttak. Det er dog sannsynlig at du ikke kommer til å foreta et uttak så mange ganger i løpet av en måned. Når det gjelder LeoVegas uttak tid ås kan det ta opp til fem dager før uttaket blir godkjent av LeoVegas, noe vi føler er litt for lenge. Deretter er det dog opp til uttaksmetoden du har valgt angående hvor fort du får på konto. Velger du for eksempel Neosurf kan det gå umiddelbart, mens bankkort bruker generelt lenger tid. Det er helt ok angående betalingsmetodene hos LeoVegas, verken mer eller mindre.

En svært god LeoVegas bonus

Er det et område de er solide på så er det bonusene. Du får 100 prosent bonus opp til 3000 kroner, altså du kan få totalt 6000 kroner å spille for. Det er en veldig god bonus for oddsspill, hvor i tillegg vilkårene er gode. Du har et omsetningskrav på kun ganger 4, hvor oddsen må være på minst 1.80 for at den skal være gyldig. Det er som sagt noe man børe være veldig fornøyd med, og gir deg gode muligheter for å kunne klare omsetningskravet.

Det er i tillegg en mengde andre bonuser, promoer og booster du kan få ved oddsspill, så vi anbefaler at du holder et øye med kampanjesiden deres.

Gode marked, og enkel betting

LeoVegas har et bredt utvalg av markeder

Det er jo viktig at slike sider gjør det enkelt og oversiktlig å finne frem til det du er ute etter. I dette tilfellet snakker vi jo om marked, og da holder det egentlig for deg å bare gå inn på sportsseksjonen deres. Der får du sett alt som tilbys, både når det gjelder tilgjengelige sporter og kamper. Så gjelder det for deg å gå inn på de individuelle kampene for å se marked. For fotball kan du naturlig nok forvente flere marked, som for eksempel første corner, hvordan første omgang slutter, og om det blir røde kort eller ei. Det er mye mer enn det også, og for fotball er det nok over hundre forskjellige marked. Til og med på kamper uten stor oppmerksomhet på seg.

Når du da trykker på det markedet eller utfallet som du er interessert i, så vil kupongen dukke opp, og du kan velge om du vil spille singel, kombinasjon eller system. Det er opp til deg, og avhengig på hva du liker kan du også forandre på hvordan oddsen ser ut. Den kan være desimal, amerikansk eller brøk, så det spørs på hva du liker selv.

LeoVegas har også funksjoner som oddsboost, Bet Builder og LeoVegas cash out. Når det gjelder sistnevnte så står det tydelig når det er tilgjengelig og ikke, og det er jo noe som veldig mange liker å benytte seg av. Det mangler ikke på måter å spille på hos LeoVegas, noe som er en stor styrke av siden. Markedene tilgjengelige er heller ikke begrenset til bare fotball, det finnes marked for stort sett alle sporter på siden, så det er bare å bla igjennom og se selv.

LeoVegas sports betting – Mange sporter hos operatøren

Ingen LeoVegas anmeldelse er komplett om man ikke også går inn på utvalget deres av sporter. Der har de veldig mye tilgjengelig, naturligvis Leo Vegas fotball, men også noe som heter Pesapallo, politikk, rugby og alle de andre mer kjente sportene som motorsport, basketball osv. Du har alt for folks forskjellige smaker, og det er trygt å si at LeoVegas Norge er blant de beste i bransjen på akkurat dette.

Det gjelder for øvrig også mer moderne sporter som eSport og ikke minst virtuell sport som er veldig populært. Alt du som nordmann liker å bette på og ha det gøy med, får du muligheten til hos LeoVegas, og det er en ekstrem dybde. Både når det gjelder sportene generelt, men også når det kommer til ulike ligaer, cuper og konkurranser i sportene!

LeoVegas Live betting seksjon

Live betting er naturlig nok en stor del av denne operatøren, og det er mye bra som tilbys. Det har en egen underseksjon for deg som liker å spille live, og du får presentert det som er mulig på å spille på akkurat nå, og ikke minst det du kan forvente de nærmeste ukene. Det er også bra at de ikke har begrenset live til bare fotball og de aller mest populære sportene.

Noe som er veldig bra er at du i tillegg har tilgang til leovegas live streaming. Du må enten ha penger på spillekontoen, eller spilt på matchen du vil se på for åh a tilgang. Da kan du se fotball, basketball og mange andre populære sporter. Du kan se dansk og svensk fotball, i tillegg til blant annet FA Cupen. Så det er mye bra, og det er jo alltid litt ekstra gøy å se kampen du har lagt innsats på. Det gjør også live bettingen mye mer interessant.

Svært god side å spille på

Det er noe enkelt og elegant med hvordan LeoVegas presenterer seg selv og alt som er tilgjengelig. Det er ikke noe som er skjult bak registreringen eller lignende, og det er utrolig lett å få satt i gang med spillingen. Markedene finner du fort, og alt som tilbys på oddssiden er godt presentert. Det er en god opplevelse hos LeoVegas Norway, noe man definitivt ikke kan si om alle deres rivaler.

Det kan man også si om LeoVegas app, som er tilgjengelig både for iOS og for Android. Det er den samme brukeroptimaliserte opplevelsen man får der, og om du liker å spille på telefonen kommer du ikke til å angre med tanke på det LeoVegas mobil tilbyr deg.

Din trygghet hos LeoVegas

Når du spiller hos LeoVegas gjør du det med en lisens fra Malta Gaming Authority (MGA/CRP/237/201). Det er en av de beste i bransjen. Og du gjør det også i trygghet om at en toppmoderne SSL kryptering passer på, både når du spiller, dine private opplysninger og finansiell informasjon. Dette er rett og slett en side med et veldig godt rykte, og man ser fort hvorfor med tanke på alt dette her.

Så jobber de også sammen med EU for å motvirke spillavhengighet, og med ideelle organisasjoner som Gamblers Anonymous. De har også en dedikert side kun for ansvarlig spill, hvor du kan lære mer om farene rundt spillavhengighet og om det er noe du trenger hjelp med. Det er betryggende, og det vitner om en moden bettingside som vil ta vare på spillerne sine.

God kvalitet på kundeservice

Det er tre metoder å få hjelp hos LeoVegas, både via telefon, e-post og live chat i tillegg til et kontaktskjema. Vi ville dog alltid anbefalt live chat, med mindre det er noe mer komplisert du behøver hjelp med som ikke kan løses over live chat med en gang. Den er åpen fra 8 om morgenen til 1 på natten, og den er på norsk. Utenfor disse tidene er det døgnåpent internasjonalt. De svarer raskt, og de er kunnskapsrike i forhold til det de jobber med.

Email
support@leovegas.com
Telefon
+46 812 411401
Chat

Du kan også ringe dem, men det er kun et svensk nummer vi fant, så det er kanskje ikke ideelt med tanke på kostnader. Men hjelp får du altså, og om du vil kan du også lese på siden deres, deres FAQ og annet for å få mye av informasjonen som kan være hjelpsom og nyttig.

Autor Johann Johaug Johann Johaug

Konklusjon

Det er en høy kvalitet på det Leo Vegas Norge tilbyr, uansett hva slags kriterier du har. Enten det er bonus, utvalg av sporter og marked, god odds, live betting eller live streaming. De har alt. Det eneste man kan klage på, betalingsmetodene, er til og med noe de ikke har ansvaret for, som de ikke kan gjøre noe med. Det er synd, men igjen, knapt noe man kan klandre operatøren får. Er du ute etter en ny bookmaker å spille på, så er vår Leo Vegas anmeldelse klar, dette er en av de beste bettingsidene som finnes i dag, og du bør virkelig gi den en sjanse!

Mer om forfatteren
100% til 1500Kr
Besøk

De beste bettingsidene for sport

FAQ

Den får de fra Malta Gaming Authority – MGA – en av de mest respekterte i industrien, og som du kan ha stor tillit til.
Ja, men ikke på norsk. På norsk stenger det kl. 1, og ellers får du det på engelsk.
Det gjør det! Du kan spille både i appen deres og direkte på nettleseren din på telefonen.